Ce tunsori se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2024. Sunt potrivite atât pentru vârsta de 20 de ani, cât și pentru doamnele care au 50+

4 octombrie 2024 8:05   Stil de viață

Deja începem să înaintăm tot mai mult în toamnă, iar această perioadă din an este perfectă pentru o schimbare de look și de atitudine. Iar atunci când vine vorba despre tunsori și coafuri, specialiștii ne oferă câteva recomandări de care ne vom îndrăgosti pe loc!

Toamna este o oportunitate perfectă de a apela la o schimbare de look! Iar dacă vrem să ne bucurăm de un plus de energie, vitalitate și încredere de sine în această perioadă din an, experții ne oferă câteva sfaturi perfecte!

Aceste tunsori sunt la modă în toamnă, mai ales pentru doamnele care au trecut de vârsta de 50 de ani! 

Tunsorile ideale pentru această toamnă

Aceste sugestii oferite de experți ne vor face să ne simțim plini de vitalitate și încredere de sine! Sunt tunsori și coafuri la modă în această toamnă, care ne vor ajuta să înfruntăm toate provocările din ultima parte a anului cu mai multă energie și ambiție!

Bob

Niciodată nu este o perioadă proastă pentru a apela la tunsoarea bob! Ea rămâne la modă indiferent de vârstă sau de anotimpul în care ne aflăm, așa că dacă ne dorim o tunsoare ușor de întreținut, plină de stil, care ne oferă și o notă de eleganță, putem apela oricând la faimosul bob!

Pixie

Dacă ne dorim să schimbăm totul din temelii și să ne simțim mai plini de energie ca oricând, faimoasa tunsoare pixie poate fi alegerea perfectă! Un stil rebel, energetic și curajos, pixie este ideal pentru un nou început, plin de curaj și spontaneitate!

Cărare pe mijloc și bucle lejere

Desigur, opțiunile abundă și atunci când vine vorba despre păr mai lung, sau chiar și mediu. Această tunsoare ne poate oferi o imagine boemă, elegantă, care va atrage privirile tuturor oamenilor din jurul nostru. Este o opțiune perfectă în această toamnă, pe care nu o vom regreta!

Shag

Un stil la fel de curajos și plin de vitalitate precum Pixie, însă, de această dată, perfect pentru un păr mai lung! Este o tunsoare care ne va întineri brusc, așa că ne va ajuta să ne simțim mai plini de energie și vitalitate în această toamnă.

Cum alegem tunsoarea perfectă

Desigur, este important să luăm în calcul și forma feței, atunci când alegem o tunsoare. De exemplu, dacă avem o față rotundă, o tunsoare cu breton lateral, straturi moi, cât și bucle, ne va lungi fața.

O față pătrată va beneficia de pe urma unor bucle și straturi moi, în timp ce o față ovală este perfectă pentru orice tip de tunsoare. 

Mai multe