Un influencer sârb a devenit viral pe Internet după ce a încercat micii din Piața Obor. Ce părere are: „O experiență românească”

Un influencer din Serbia a devenit viral în țara noastră în urma unei vizite pe care a făcut-o în România, unde a decis să încerce faimoșii mici din Piața Obor. Sârbul are milioane de urmăritori pe TikTok, unde a și postat despre experiența trăită în Capitală.

Tânărul sârb poate fi găsit pe rețeaua de socializare TikTok sub numele de „Balkandad”, iar pagina sa are nu mai puțin de nouă milioane de urmăritori. Acum, în timp ce a vizitat și România, tânărul a devenit viral în țara noastră, după ce a decis să încerce faimoșii mici din Piața Obor, din București.

Atunci când a decis să încerce micii românești pentru prima dată, tânărul din Serbia s-a gândit că gustul lor nu are cum să fie foarte surprinzător pentru el, deoarece și în Serbia există un preparat extrem de asemănător. Însă, când a încercat varianta din Piața Obor, a rămas surprins de gustul micilor de aici.

„Trebuie să încercați micii românești”

Tânărul din Serbia a fost surprins de consistența cărnii, cât și de gustul unic pe care îl are datorită cărbunilor folosiți la grătar. În videoclipul postat pe TikTok, Balkandad spune că apreciază și combinația cu muștarul, recomandând micii tuturor care ajung în România.

„Carnea e foarte bună și grasă. Este foarte afumată, datorită cărbunilor folosiți. Combinația cu muștar... este perfectă. Îmi plac atât de mult încât mi-am mai luat încă trei. Asta e cu adevărat o experiență românească. Acum știți, dacă mergeți în România, trebuie să încercați micii românești”, spune Balkandad, în videoclipul postat pe TikTok.

Videoclipul a strâns mii de comentarii

După ce a postat videoclipul în care vorbește despre experiența sa din România, influencerul sârb a strâns peste un milion de vizualizări, iar aproape 160.000 de oameni au apreciat postarea sa.

Iar printre comentariile lăsate de Internauți au fost multe scrise și de către români, care au fost plăcut impresionați de modul în care Balkandad a vorbit despre micii românești. În videoclipul său, Balkandad recomandă micii românești tuturor celor care ajung în țara noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Olt 1 jpg
harta tari pixabay jpeg
ceausescu si elena  la masa
Biserica medievală din Sântamaria Orlea  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (41) JPG
luca pferdmenges instagram jpg
amsterdam1 jpeg
gandac 3 jpeg
scoala sala clasa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net