Drama pe care o trăiește un bărbat de 37 de ani, după ce a aflat că soția sa trimite poze sexy unui tip pe Instagram: „Am crezut că...”

9 septembrie 2024 12:14   Dragoste și sex

 Un bărbat trădat de soția sa a scris în rubrica „Dear Deidre!” din publicația britanică The Sun, cerând ajutorul specialistului, după ce a aflat că partenera de viață îi trimitea fotografii în lenjerie intimă unui bărbat pe Instagram. 

După ce i-a fost trădată încrederea, bărbatului i-a fost extrem de greu să continue relația cu soția sa. În acest caz, în dorința de a găsi ajutorul, el a decis să îi scrie psiholoagei publicației amintite mai sus faptul că nu știe ce să facă pentru a depăși această dramă. 

 „Celălalt bărbat nu înceta să o sâcâie”

Bărbatul în cauză (37 de ani) și soția acestuia (35 de ani) sunt împreună de 6 ani de zile și au devenit părinții unei fetițe minunate. Din păcate, soțul avea să afle că nefericirea pe care o purta soția sa a determinat-o să aibă discuții cu un alt bărbat, căruia îi trimitea poze în lenjerie intimă. 

„Dragă DEIDRE: Am aflat că soția mea trimite poze sexy cu ea unui alt bărbat și asta mi-a făcut anxietatea să explodeze. Eu am 37 de ani, iar soția mea are 35 de ani. Suntem împreună de șase ani și avem o fetiță de doi ani.

Soția mea este o femeie încântătoare și am crezut că este fericită. Când am confruntat-o, a recunoscut că a fost îngrijorată, dar celălalt bărbat nu înceta să o sâcâie, așa că ea a continuat să îi facă pe plac.

Justificarea ei a fost că simțea că are nevoie de un pic de emoție în viața ei, iar când acest bărbat a început să îi trimită mesaje pe Instagram, ea a acceptat. Mesajele erau în mare parte flirturi, dar unele erau sexuale. Fotografiile o înfățișau mai ales în lenjerie intimă.

O simt ca o trădare masivă. Soția mea și-a cerut scuze și a promis că se va opri, dar eu mă lupt să trec peste asta. Cum pot rămâne într-o relație cu cineva în care nu am încredere?” - a fost mărturisirea făcută de bărbat. 

Răspunsul specialistului 

Psiholoaga a încercat să îi explice bărbatului faptul că acțiunea soției sale se încadrează într-o formă de infidelitate. I-a recomandat să îi explice acesteia faptul că și-a pierdut încrederea în ea. 

„DEIDRE RĂSPUNDE: Aceasta este o formă de infidelitate. Spuneți-i cât de rănit sunteți și întrebați-o cum s-ar simți dacă ați face același lucru cu alte femei.

Încrederea este esențială într-o relație. Chiar dacă soția ta nu a avut în mod activ o aventură, ea a vorbit cu un alt bărbat în secret, știind că este greșit.” - a fost răspunsul specialistului.

Mai multe