Un bărbat care se pregătea de nuntă a angajat un detectiv particular. A bănuit că logodnica e infidelă, iar adevărul ieșit la iveală l-a șocat!

8 octombrie 2024 19:59   Dragoste și sex

Un bărbat din SUA s-a lăsat ghidat de instinctul său și a cerut ajutorul unui detectiv particular, atunci când a presimțit că logodnica sa nu îi este fidelă. Ce a descoperit acesta, l-a șocat complet!

Bărbatul cu pricina a povestit pe Reddit cum a ajuns să ceară ajutorul unui detectiv particular. Schimbările comportamentale ale partenerei sale i-au ridicat mari semne de întrebare: 

„Poate că era vorba despre schimbările ușoare în comportamentul ei după excursii sau despre conversațiile criptice pe care le auzeam din când în când”, a mărturisit el.

„Regret că i-am încălcat intimitatea”

Deși a avut momente în care l-a mustrat conștiința pentru fapta făcută, bănuielile acestuia i-au fost confirmate: soția sa i-a fost infidelă în vacanță. 

„Am primit veștile în urmă cu câteva zile și, pe cât de mult regret că i-am încălcat intimitatea, suspiciunile mele nu erau neîntemeiate”, a scris el.

De asemenea, caruselul emoțional în care a fost prins bărbatul l-a determinat să înceteze relația cu cea pe care și-o dorea soție. El a mărturisit că este prins într-o „furtună de emoții”, simțindu-se trădat și confuz, relatează publicația The Mirror.

„Pe de o parte, regret profund că nu am avut suficientă încredere în ea pentru a discuta deschis despre asta. Pe de altă parte, trădarea din partea ei se simte și mai semnificativă. O iubesc, dar nu mai pot să văd un viitor împreună”, a spus el.

Cum a reacționat partenera sa 

Într-un final, bărbatul trădat și-a găsit curajul pentru a-și confrunta logodnica. I-a spus că a aflat adevărul despre aventură, lucru care a înfuriat-o la maximum pe aceasta. 

 „A fost surprinsă și a întrebat imediat de unde știu. I-am spus adevărul, că am angajat un detectiv particular”, a relatat el. „Nu am văzut-o niciodată atât de furioasă în toți anii petrecuți împreună”, a spus bărbatul.

Cum au reacționat internauții 

Utilizatorii platformei pe care bărbatul și-a spus povestea au venit cu o părere și mulți l-au susținut pe acesta pentru decizia luată.

 „Ai făcut ceea ce trebuia să faci. Felicitări pentru că ai avut curajul să înfrunți adevărul și să nu rămâi blocat într-o relație toxică”./ „Ea și-a arătat adevăratul caracter. Din fericire, nu v-ați căsătorit și ai descoperit adevărul înainte de a fi prea târziu”.

Mai multe