Cea mai delicioasă rețetă de post. Merge și pe post de gustare, dar și ca fel principal
Deja ne aflăm în Postul Paștelui, iar credincioșii din țara noastră se află în căutarea unor rețete gustoase, perfecte pentru această perioadă din an. Iar pastele cu roșii și ardei copți pot fi alegerea perfectă pentru post!


Dacă ne aflăm în căutarea unei rețete gustoase pentru aceste zile de post, atunci pastele cu roșii și ardei copți pot fi alegerea perfectă! Nu vom avea nevoie decât de câteva ingrediente banale pentru a pregăti această mâncare gustoasă.
În plus, pastele se vor pregăti rapid și ușor, rețeta fiind perfectă chiar și pentru cei dintre noi care nu avem mare experiență în bucătărie.
Ce ingrediente ne trebuie pentru această rețetă delicioasă
Practic, pentru a pregăti aceste paste simple și gustoase, nu ne trebuie decât câteva ingrediente banale! Este vorba despre aproximativ 250 de grame de paste, 500 de grame de roșii cherry, o roșie mare, doi ardei grași, o căpățână de usturoi, cât și o ceapă mică, Desigur, pe lângă aceste ingrediente, mai ne trebuie și îndeajuns de multă sare și piper!
Apoi, va trebui să avem la îndemână și două linguri de ulei de măsline, oregano, cimbru, busuioc, cât și boia. Nu în ultimul rând, pe lista de ingrediente se numără și două linguri de zahăr, iar, dacă dorim, câteva semințe de pin! Odată ce avem toate aceste produse, vom putea începe să gătim!






Cum se pregătesc aceste paste gustoase
Primul pas pe care trebuie să îl facem pentru a pregăti aceste paste este să punem într-un vas roșiile, ardeii tăiați în cuburi, ceapa tăiată cât mai mărunt, alături de căpățâna de usturoi tăiată în două. Totul trebuie stropit cu puțin ulei, iar apoi asezonat bine cu sare, piper, iar, dacă mai este nevoie, ceva mai mult ulei.
Vasul trebuie acoperit cu o folie de aluminiu și pus la cuptorul preîncălzit la 180 de grade vreme de o oră. Atunci când pastele sunt aproape gata, trebuie să punem și pastele la fiert. Între timp, vom tăia mărunt roșia, o vom asezona cu sare, piper, ulei, busuioc, oregano, boia, zahăr, iar apoi o vom căli în tigaie.
Odată ce sosul a scăzut, îl vom adăuga peste legumele coapte, alături de sos, potrivit doxologia.ro. La final, ne putem bucura de această rețetă delicioasă, perfectă pentru Postul Paștelui!