Rețeta care a dat pe spate tot internetul. Cum se prepară „pachețelele” cu brânză. Sunt crocante, cremoase și au un gust demențial

30 noiembrie 2024 8:00   Rețete

Această gustare a dat gata tot internetul! Pachețele crocante la exterior, cremoase și aromate la interior, un gust demențial care face furori printre pofticioși.

„Pachețele” crocante cu brânză cremoasă, rețeta care a făcut furori pe internet

Plăcintele cu brânză sunt crocante, cremoase și pline de savoare. Se pregătesc ușor, iar potrivit Cosânzenele Gătesc, nu ai nevoie de prea multe ingrediente pentru acest preparat desăvârșit. De asemenea, merg de minune ca gustare pentru orice moment al zilei. Astfel, orice gospodină trebuie să aibă la dispoziție următoarele: 

- 300 g de telemea de oaie sau vacă

- un ou

- sare și piper

- o legatură de mărar proaspăt;

- o lingură de smântână

- foi de placintă subțiri

- 80 g de unt topit

- extra: un gălbenuș de ou amestecat cu o lingură de lapte și o lingură de susan

Cum se prepară cele mai crocante și aromate plăcinte

Metoda de preparare a plăcintelor crocante, cremoase și aromate este extrem de simplă și te scutește de prea mult timp petrecut în bucătărie. Se dă startul cu pregătirea umpluturii. Astfel, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să dai brânza pe răzătoare, iar ulterior să o amesteci cu un ou, sare, piper, mărar proaspăt mărunțit și smântână.

Pasul 2 îl reprezintă împachetatul plăcintelor. Tot ce trebuie să faci este să iei o foaie de plăcintă pe care să o ungi cu unt topit, după care să adaugi o lingură mare de umplutură și să o împachetezi. Același lucru se va repeta și cu celelalte foi.

Aranjează pachețelele într-o tavă, apoi unge-le cu un gălbenuș de ou amestecat cu lapte și presară susan. Cuptorul trebuie să fie setat la 170 de grade, iar gustarea va fi gata în aproximativ 30 de minute. Rezultatul este demențial, un preparat delicios pentru toate gusturile. Plăcințelele se pot servi atât reci, cât și calde.

Mai multe