Rețeta delicioasă de care nu ne vom mai sătura! Cum pregătim puiul umplut cu spanac și brânză

13 august 2024 14:15   Rețete

Chiar dacă începem să înaintăm spre mijlocul lui august, vara rămâne la fel de fierbinte, iar cei mai mulți dintre noi sunt în căutarea unor rețete simple și delicioase. Iar puiul umplut cu spanac și brânză este o alegere delicioasă în această perioadă fierbinte!

Mulți dintre noi încercăm să evităm mâncărurile grele, în această perioadă. Din acest motiv, în loc de rețete ce folosesc carne tocată, ori carne de oaie, vom căuta lucruri mai simple și ușoare, dar, desigur, la fel de delicioase!

Iar potrivit clickpoftabuna.ro, puiul umplut cu spanac și cu brânză este o alegere perfectă pentru această perioadă fierbinte de august!

Ce ingrediente ne vor fi necesare

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu ne trebuie decât câteva ingrediente destul de simple! Mai precis, este vorba despre doi piepți de pui, sare, piper, cât și de ulei de măsline. În plus, vom avea nevoie și de câte o jumătate de cană de roșii uscate, spanac, brânză feta, dar și mozzarella.

Odată ce am pregătit această listă simplă de ingrediente, vom putea trece la gătit! Iar puiul umplut cu spanac și brânză nu ar trebui să ne ia mai mult de o oră, astfel că rețeta este și una foarte rapidă!

Cum pregătim această rețetă delicioasă

Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să asezonăm bine piepții de pui cu sare și piper, după gust. Mai departe, ei trebuie unși cu ulei de măsline, apoi lăsați la marinat în frigider, unde trebuie să stea aproximativ 2 - 3 ore.

După ce a trecut timpul necesar, piepții trebuie tăiați în jumătate, dar, atenție, nu trebuie desfăcuți de tot! Pasul următor este să adăugăm în acest „portofel” roșii uscate, câteva felii tocate de spanac, cât și feta și mozzarella

Odată ce „miezul” a fost pregătit, piepții trebuie fixați cu scobitori. Apoi, tava în care îi vom pune trebuie unsă cu ulei de măsline, iar piepții vor fi așezați cu atenție. Pasul final este să îi băgăm la cuptor, până când carnea este bine făcută și rumenită!

La final, vom avea parte de o rețetă delicioasă, de care nu ne vom mai sătura!

Mai multe