Salată cu piept de pui. Gustoasă și simplu de pregătit, e alegerea perfectă de Crăciun
Este o rețetă simplă, delicioasă, pe care o putem pregăti foarte rapid! Salata cu piept de pui este alegerea perfectă, atât pentru prânz, cină, sau chiar și pentru o gustare delicioasă între mese!
Nu toate preparatele trebuie să stea ore în cuptor, sau să conțină ingrediente rare și scumpe, pentru a fi bune. Salata cu piept de pui este o mâncare delicioasă, simplă, pe care o putem pregăti foarte rapid!
Și indiferent de ora din zi la care o vom servi, ea este o alegere bună și sățioasă, pe care nu o vom regreta! În plus, nu are nevoie decât de puține ingrediente.
Ce ingrediente ne sunt necesare
Pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu avem nevoie decât de câteva ingrediente simple! Este vorba despre 300 de grame de piept de pui fiert, patru castraveți murați, trei ouă, verdeață proaspătă, dar și undeva în jur de 250 de grame de șuncă.
Pe lângă acestea, mai avem nevoie și de trei roșii, cam 50 de grame de cașcaval, cât și îndeajuns de multă maioneză, ideal, de casă. Imediat ce avem aceste produse, putem începe să pregătim salata!
Este o mâncare simplă și delicioasă
Din fericire, această rețetă este una ușor de pregătit, așa că și cei dintre noi fără prea multă experiență în bucătărie o vom putea face ușor. Primul pas este să fierbem pieptul de pui în apă cu sare, iar după ce l-am scos și l-am lăsat să se răcească, să îl tăiem în cubulețe.
Apoi, vom da cașcavalul pe răzătoare și vom tăia șunca în felii cât mai mici. Castraveții trebuiesc tăiați și ei, în formă de paie. Mai departe, vom fierbe ouăle în apă cu sare, iar apoi le tăiem în cubulețe. La fel vom tăia și roșiile, cât și verdeața.
Toate aceste ingrediente vor fi puse într-un bol și amestecate cât mai bine, alături de maioneză! Dacă dorim, acum mai putem adăuga orice condiment simțim că ar mai fi necesar. Salata poate fi servită pe loc, sau după ce a stat puțin în frigider.