Trei tunsori perfecte pentru femeile de peste 40 de ani! Sunt deja la modă în luna august

6 august 2024 11:46   Stil de viață

Părul este extrem de important pentru încrederea și stima noastră de sine. O tunsoare ce ni se potrivește ne poate ajuta să ne simțim mult mai încrezători în propriile forțe, așa că este foarte important să avem grijă cât mai bine de părul nostru. Iar pentru femeile ce au trecut de 40 de ani, există câteva tunsori perfecte, la care vor apela mereu!

Părul nostru este mult mai important decât am crede, iar toți cei care se confruntă cu diverse probleme ce țin de acesta vor putea spune cât de mult le este afectat încrederea și stima de sine.

Din acest motiv, este foarte important să avem grijă cât mai bine de părul nostru și să știm ce fel de tunsori ni se potrivesc. Din fericire, atunci când vine vorba despre alegerea tunsorilor, specialiștii au câteva opțiuni superbe pentru femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani.

Tunsorile populare în luna august

Aceste tunsori sunt deja foarte populare în această lună, așa că nu doar că vi se pot potrivi perfect, dar sunt și la modă, de-a lungul globului.

Bixie

Nu, „Bixie” nu este o greșeală de tipar, ci este o tunsoare în sine! După cum putem bănui, este o combinație între faimoasa Pixie și bob lung. Această tunsoare este la modă în această lună și poate oferi un look energetic și tânăr tuturor celor care apelează la el.

Pixie lung

Tot din „familia” Pixie vine și cea de-a doua tunsoare! Mai precis, este vorba chiar despre acest stil atât de faimos, însă sub o formă ceva mai lungă. Faptul că este o versiune mai lungă oferă ceva mai multă mobilitate părului, fiind o alegere perfectă indiferent de vârstă, însă mai ales pentru femeile care au trecut de 40 de ani.

Shixie

Ultima tunsoare recomandată de către experți este Shixie, care se deosebește prin straturile inegale și ceva mai subțiate. Acestea vor oferi mobilitate părului, dar și un aspect casual, care va întineri mult orice persoană care adoptă această tunsoare. În plus, experții mai spun că tunsoarea Shixie poate face părul să pară mai voluminos.

Mai multe