Ingredientul secret pentru o tocăniță de pui delicioasă! Toate gospodinele cu experiență îl folosesc

Este o rețetă foarte simplă, care a devenit populară printre români din toate colțurile țării. Cu toate acestea, nu mulți dintre noi știu că există un ingredient secret care poate face ca tocănița noastră de pui să fie mai delicioasă ca oricând!

Tocănița de pui este foarte ușor de pregătit
Tocănița de pui este foarte ușor de pregătit

Chiar și cele mai simple rețete au propriile lor trucuri și secrete, iar tocănița de pui nu face excepție de la această regulă. Nu ne trebuie decât câteva ingrediente banale pentru a pregăti această mâncare, iar oricine poate găti o tocăniță bună, chiar și cei dintre noi fără experiență în bucătărie.

Iar dacă ne dorim ca mâncarea noastră să aibă un gust cu totul special, putem apela la un ingredient special, care va schimba complet gustul tocăniței.

Ingredientul secret pentru o tocăniță de pui delicioasă

Unul dintre motivele pentru care tocănița de pui a devenit atât de populară printre români este faptul că nu are nevoie de ingrediente foarte speciale, ori complicate! Tot ce trebuie să avem la îndemână este un pui porționat, trei linguri de făină, sare, piper, cât și o căpățână de usturoi.

Desigur, nu trebuie să uităm de ingredientul secret care va schimba complet gustul tocăniței noastre! Este vorba despre boia dulce, care poate oferi mâncării un gust puternic și aromat! O singură lingură ar trebui să fie suficientă pentru tocănița noastră!

Cum pregătim tocănița de pui

Primul pas pe care trebuie să îl facem atunci când pregătim tocăniță de pui este să condimentăm bucățile de carne cu sare și piper. Acestea trebuie puse deoparte, iar apoi vom trei linguri de făină și vom amesteca cu atenție. Este important că bucățile de carne să fie acoperite pe fiecare parte.

Mai departe, vom pune carnea într-o cratiță cu ulei, la foc mediu. Bucățile dep ui trebuie să se rumenească uniform, moment în care vom adăuga și boiaua dulce, alături de o cană cu apă rece. Totul trebuie amestecat bine, pentru ca boiaua să nu se prăjească și să nu capete un gust mai amărui.

Apoi, acoperim carnea cu apă și lăsăm totul la fiert. Vom pisa bine cățeii de usturoi, apoi îi vom adăuga în tocăniță, iar odată ce carnea este fiartă vom adăuga și sare și piper, după gust. La final, putem servi această tocăniță delicioasă alături de frunze de pătrunjel!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
AD 4nXeo9jrJn5Qh6yTfO dFHKzS637Jq6nwhUISLQ2OQHr8q ATeM wTRu bxCQYh09ETUGL O1xH 0gpLf2I68Nad7Ds2TMTDEuQkqUHk5CooYrfG7MuK3RfL0O9VQ0NROxMSh4zlYIPn VbpfMljjOtE
horoscop jpg
intuitie jpg
5 sfaturi esențiale pentru a economisi energie cu aparatul de aer condiționat jpg
Cum să alegi un presostat electronic potrivit pentru hidroforul tău jpg
Poza de cover  Ghid pentru alegerea telefonului perfect tehnologie, brand si design Femeie, telefon, geanta, strada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net