Și divele gafează! Hairstylistul Adi Constantin dă modă, dar și verdictul: „Inna e văduva neagră”

4 august 2022 6:52   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Celebritățile autohtone își doresc să fie în centrul atenției și fac de fiecare dată tot ce ține de ele pentru a arăta spectaculos în fața celor din jur.

Chiar dacă își dau tot interesul, oare fac mereu alegerile potrivite? Adi Constantin ne va spune clar și fără ocolișuri cine a greșit și cine a ales potrivit coafurile cu care s-au prezentat persoanele publice din România la petrecerile mondene.

Citește și: Iată cum și-au distrus părul! Top 5 vedete din România care au avut de tras de pe urma decolorării și extensiilor

Elena Ionescu - Nu-și face nimic la păr. Nu are nevoie de multe artificii, dar se observă lipsa de interes în partea sus. 

Alexia Eram - Părul se cerea prins sau wet look. Nu și-a făcut nimic la păr, este doar întins cu placa. Make-up inexistent.

Anda Adam știe să poarte titulatura de vedetă. Este o ținută bine gândită.

Dana Săvuică - Nu prea are legătură nimic cu nimic. Nu este rochia potrivită cu evenimentul, și nici părul.

Ilinca Vandici - are o ținută de zi într-un local de seară, așa că mergea un altfel de top. Este prea de zi zona de sus, iar părul desfăcut creează o mică încărcătură.

Ramona Gabor - nu iese din zona de confort niciodată. Are părul mereu desfăcut, îngrijit, dar poate fi interpretat și banal.

Daniela Crudu - are aceeași culoare la păr de mult timp. Nu se mai poartă și i-aș recomanda să o schimbe. Este un pic oldies!

Theo Rose - îmi place că a renunțat la lungimea pe care o avea. Este mult mai fresh. Coafura aceasta nu merge cu brandul pe care îl poartă, nu au legătură.

Natalia Mateuț este extrem de bine! Și-a creat un glam de vară, este delicioasă. Coafura pare mai hidratată și glossy.

Inna - nu iese din culori închise și din părul brunet. În videoclipuri este savuroasă, pentru că are o armată de stiliști, dar, în general, o văd numai în negru ca pe ''văduva neagră''.

Adi Constantin a studiat ani la rând în Italia, are o experiența de 9 ani in străinătate și aproximativ 16 în industria înfrumusețarii in salone de top din Milano, UK, dar și United Arab Emirates.

Citește și: Verdict Adi Constantin!: «Monica Bârlădeanu, nu este deloc la modă acest breton»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe