#Exclusiv Click!

Cristian Popescu Piedone și fiul lui s-au înghesuit ca sardelele pe o plajă din Mamaia! Fostul primar se bronzează în tricou, deși a slăbit 100 de kilograme. Care este dieta-minune?

5 august 2024 15:23   Paparazzii Click!
Ultima actualizare:

Cristian Popescu Piedone (61 de ani), politicianul care în 2024 a ratat fotoliul de primar al Capitalei, și fiul lui, Vlad, actualul primar al Sectorului 5, au fost surprinși, weekendul trecut, de fotoreporterii Click!, stând la plajă, ca sardelele, alături de turiștii care au luat cu asalt stațiunea Mamaia. Piedone a fost lesne de recunoscut, fiind îmbrăcat într-un tricou alb, la care a asortat o pălărie de milionar aflat în vacanțe exotice. Deși a slăbit 100 de kilograme, după operațiile de micșorare a stomacului, el nu a renunțat la bluză, fiind încă nemulțumit de felul în care arată.

Piedone: „Eram un mâncău, mâncam de stres!”

Cristian Popescu Piedone și Vlad, fiul lui, care i-a luat locul la Primăria Sectorului 5, au fost în centrul atenției, zilele trecute, pe o plajă din Mamaia, unde era atât de aglomerat încât nu aveai loc să arunci un ac.

Politicianul s-a ferit însă să stea la soare dezbrăcat, doar în șort, precum ceilalți turiști, deși a slăbit foarte mult. A dat jos 100 de kg, ajungând la 120, dar a rămas cu un exces de piele, acesta fiind, de fapt, și motivul pentru care merge la plajă ca la promenadă:

„Am plecat de la 220 kg. Domnul doctor Copăescu, care m-a operat, și am făcut două operații, pentru că aveam două variante să mor cu cârnații în buzunar sau să-mi văd nepoții fericiți și să-i văd și eu la casa lor. Și am ales viața lor, viața familiei. Eram un mâncău, mâncam de stres, mâncam neregulat, veneam seara, băgam frigiderul în inventar, nu mai se punea și am făcut operația. A rămas excesul (n.r.-de piele)”, spunea el, la România TV.

Cu ce meniu a slăbit 100 de kilograme?

Cristian Popescu Piedone a reușit să scape de 100 de kilograme cu dietă, cu patru mese pe zi, având un meniu în care nu a amestecat proteinele cu glucidele sau cu carbohidrații: „Dacă nu ții un regim strict, și cu operație, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedești, ajungi să bagi dublu”.

Iată meniul lui Piedone, pe ore:

10:00 – piept de pui la grătar, la cuptor sau fiert

12:30 – ciuperci la grătar sau legume la grătar, dar verzi (dovlecei, vinete, ardei gras), fără legume de culoare roșie

15:00 – pulpă de vită la cuptor, la grătar sau fiartă

18:30 – iaurt cu brânză de vaci cu verdeață, castravete și ceapă

Performanța lui Piedone: „Am mâncat și câte 22 de hamburgeri deodată”

Cristian Popescu Piedone cântărește în prezent 120 kilograme. Dând timpul înapoi, nici lui nu îi vine să creadă că, în anii trecuți, mânca în cantități uriașe:

„Am fost invitat de un prieten, doar noi doi (n.r. 2000-2001).Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câți mici. „Eu vreau patru”, mi-a zis el. „Bine, atunci ia 100!”. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți.

Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e pentru doi inși, au crezut că a venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat și 22 de hamburgeri deodată”, mai povestea el.

Mai multe