#Exclusiv Click!

Dan Diaconescu face „piaţa” cu Maybachul! Fostul boss de la OTV, surprins în ipostaze inedite

27 februarie 2023 18:33   Paparazzii Click!
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu nu mai este în prim-planul vieţii publice, dar atrage atenţia oriunde merge, pe stradă sau la cumpărături. Ajuns la 55 de ani, fostul patron al televiziunii OTV şi preşedinte al Partidului Poporului a fost surprins zilele trecute de fotoreporterii Click! la volanul unei maşini foarte scumpe, o bijuterie de peste 200.000 de euro.

Fostul patron OTV pare că şi-a revenit financiar şi o duce destul de bine din moment ce umblă cu un Maybach S, mândria firmei Mercedes. Dan Diaconescu are foarte mult timp liber, iar asta se vede după modul în care şi-a ocupat timpul cât fotoreporterii Click! au stat cu ochii pe el. Întâi s-a dus şi şi-a luat fata de 16 ani, Dona, de la şcoală, a dus-o acasă, conducând foarte prudent. În timp ce adolescenta a urcat în apartament, fosta vedetă media nu s-a dat jos din maşină, ci a plecat mai departe.

Unde? Fotoreporterii au fost cu ochii pe el şi au descoperit că nu era vorba de o întâlnire secretă sau o cină de taină ca în vremurile când descifra mistere la OTV. Dan Diaconescu s-a dus pur şi simplu la cumpărături. ”Domnu’ Dan”, aşa cum era apelat în emisiunile sale în epoca în care televiziunea sa făcea ratinguri uriaşe, a nu se confunda cu „Domnu’ Dan”, prezentatorul de la Survivor România, este şi acum la fel de imprevizibil ca şi atunci.

Dan Diaconescu nu dă bani pe pungile de la magazin

Ajuns în faţa magazinului, Diaconescu nu a coborât imediat, ci a zăbovit nu mai puţin de 40 de minute în limuzina de lux. A butonat telefonul şi a scris mesaje care probabil nu suportau amânare. Când s-a decis să coboare a intrat agale în supermarket, ca un om care nu are nici o treabă şi nimeni şi nimic nu îl poate scoate din rutină.

Demn de remarcat că avea sacoşe pentru cumpărături la el, nedorind probabil să mai dea un ban în plus şi pe astfel de mărunţişuri, semn că orice leuţ contează. S-a oprit la raionul cu mâncare gata preparată şi a zăbovit îndelung.

Extrem de tipicar a luat la mână mai multe produse, le-a întors pe toate părţile, a părut să citească cu atenţie tot ce scria pe ambalaj. Ori nu găsea ce dorea, ori preţul sau calitatea îi dădeau de gândit, cert este că Dan Diaconescu a fost greu de mulţumit. A pus până la urmă mai multe produse în coşul de cumpărături, dar până să le aleagă, toate au trecut prin faţa ochiului ager al fostului „detectiv”. În cele din urmă a plătit şi s-a dus acasă.

A stat doi ani în puşcărie pentru şantaj

Dan Cristian Diaconescu este născut pe 9 decembrie 1967 în Caracal şi a fost pe rând jurnalist, om de afaceri şi politician. A avut propria lui televiziune, OTV, înfiinţată în anul 2000 şi intrată în insolvenţă în anul 2012. A reuşit audienţe record cu investigaţiile făcute în dosarul dispariţiei Elodiei.

În 2010, devenise atât de cunoscut şi de apreciat de public, încât şi-a făcut propriul partid intitulat Partidul Poporului - Dan Diaconescu. Evident, el era preşedinte. Dar politica l-a înfundat! Diaconescu a fost reţinut în iunie 2010 de Direcţia Naţională Anticorupţie sub suspiciunea de şantaj. A fost învinuit că ar fi cerut bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromiţătoare. După 2 ani de puşcărie, DD nu a mai avut voie să revină în viaţa politică şi nici să mai deţină afaceri în domeniul media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe