Irina Loghin, aşa cum nu ai văzut-o niciodată! «Șef de șantier», în curtea casei

29 mai 2022 19:44   Paparazzii Click!
Ultima actualizare:

Odată cu venirea verii, Irina Loghin a fost surprinsă în plină amenajare a grădinii sale, îndrăgita cântăreață pregătindu-se de acum de seri relaxate în curtea casei sale. Iată cum au surprins-o paparazzii noștri!

Irina Loghin, „șef de lucrări” în curtea casei sale

Pregătirile sunt în toi acasă la Irina Loghin! Doamna cântecului popular românesc a fost surprinsă într-o ipostază inedită, în postura de „șef de lucrări” în curtea casei sale, dând mai multe directive unor muncitori care au venit să îi amenajeze grădina.

Citește și: Imagini inedite cu Irina Loghin! La cei 83 de ani, doamna muzicii românești l-a uimit până și pe Fuego!

Paparazzii noștri au fotografiat-o pe îndrăgita cântăreață așa cum admiratorii săi nu au mai văzut-o, în haine lejere, de casă, în timp ce îi „muncea” pe cei ajunși la fața locului cu mai multe plante în ghiveci.

Chiar dacă temperaturile din termometre depășeau 30 de grade Celsius, interpreta de muzică folclorică a fost pusă pe fapte mari. Irina Loghin și-a plantat brăduți, copaci înalți și mai multe plante decorative în curtea casei sale de pe Șoseaua Nordului.

Citește și: Irina Loghin nu mai consumă carne de 40 de ani. Iată de ce

La final, artista le-a oferit un zâmbet cald muncitorilor, semn că a fost mulțumită de modul în care aceștia au amplasat și organizat grădina. Acum nu mai rămâne decât să sperăm că  vom putea vedea și noi rezultatul final. 

Irina Loghin se menține în formă la cei 83 de ani

De remarcat că Irina Loghin e în continuare într-o formă de zile mari, menținându-se activă la cei 83 de ani. De ani buni, cântăreața de muzică populară a decis să-și schimbe alimentația, optând pentru un meniu fără carne. Artista s-a declarat, de-a lungul timpului, o mare iubitoare de animale, acesta fiind și unul dintre motivele invocate de către aceasta. 

Decizia a fost luată însă după ce a făcut o toxiinfecție alimentară destul de urâtă, după ce a consumat o friptură de vită la un restaurant. De atunci, artista și-a promis că nu va mai consuma carne.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe