#Exclusiv Click!

Lora și Ionuț Ghenu s-au cununat religios. Primele imagini de la nuntă. Ce rochie superbă a purtat artista: „Sunt foarte emoționată și fericită”

5 octombrie 2024 13:44   Paparazzii Click!
Ultima actualizare:

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios astăzi, la Biserica Sfântu Gheorghe Nou din Capitală. Cei doi au arătat de-a dreptul spectaculos, iar artista a avut mari emoții. Click! are imagini exclusive de la marele eveniment.

Imagini de la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu și-au unit destinele în fața altarului, după ce cu două săptămâni în urmă s-au cununat civil și au făcut o petrecere intimă, alături de nași și cei apropiați. Acum, mirii se pregătesc să petreacă alături de peste 300 de invitați, într-o locație de lux, unde totul a fost aranjat detaliu cu detaliu.

Artista și-a făcut apariția astăzi la cununia religioasă, într-o rochie de mireasă superbă, care i-a pus perfect silueta în evidență, în timp ce soțul ei, îmbrăcat într-un costum elegant, a radiat de fericire la brațul partenerei sale. Lora a ales o rochie de mireasă cu flori, alcătuită dintr-un corset transparent și crăpătură pe picior și un voal lung. Mai mult, blondina a avut grijă ca machiajul și coafura ei să fie pe măsură.

„Sunt foarte emoționată și fericită. Mă bucur să vă văd pe toți”, au fost primele mărturisiri ale Lorei, în ziua nunții.

Lora a pregătit două rochii pentru ziua cea mare, create de prietena ei, Alexandra Calafeteanu. Așa cum ne-a obișnuit, artista are mereu grijă de imaginea ei, iar la fiecare apariție arată spectaculos. După cununia religioasă, vedeta a dezvăluit că va avea o rochie de schimb pentru dansul mirilor, urmând ca poi să o îmbrace din nou pe cea în care a pășind în biserică.

De asemenea, Lora și Ionuț Ghenu au mărturisit că au două perechi de nași. Deși nu a fost o alegere tocmai ușoară pentru ei, într-un final au ales două cupluri care nu fac parte din lumea mondenă.

Avem două perechi de nași, pentru că după o relație atât de lungă ar fi trebuit să avem cinci perechi de nași, dar nu se poate”, a mărturisit Lora.

Peste 300 de invitați au venit la nunta Lorei

Cel mai important eveniment din viața proaspeților însurăței are loc în prezența a peste 300 de invitați. Artista a pus la punct toate detaliile pentru ziua cea mare, iar printre artiștii care vor întreține atmosfera se numără Connect-R, Florin Ristei și Nicolae Botgros.

De asemenea, după ora 2:00, vor continua să le cânte Luis Gabriel, trupa Zdob și Zdub, dar și Clejanii. Printre invitați se numără și Jorge cu Alina Pușcău, care au venit să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor.

Lora a făcut și primele mărturisiri de la petrecere, iar cel mai important lucru pe care l-a menționat este că atunci când nu va mai putea rezista pe tocuri, aceasta le va înlocui cu o pereche de sneakersi cu cristale. 

 „Știu sigur că pe folclor o să vină Nicolae Botgros cu orchestra, apoi o să mai vină din colegii de breaslă cu care am vorbit. O să vină Connect R să cânte și o să mai fie, dar trebuie să ni se confirme, să vedem exact cu orele, pentru că o să mai aibă evenimente în seara aia și atunci practic o să fie un du-te vino. Cred că Florin Ristei o să vină să facă un program artistic”, a mai declarat cântăreața, înainte de nuntă.

Lora și Ionuț Ghenu și-au dorit o nuntă de vis, iar acum se bucură de fiecare moment. Cel mai important lucru în organizarea evenimentului a fost alegerea verighetelor, pe care cei doi au mărturisit că le-au cumpărat din străinătate, de la un brand de lux.

Mai multe