A spus «adio» competiției! Iată cine a părăsit Sunt celebru scoate-mă de aici!:«Pleci ca o amazoană»

11 noiembrie 2022 15:47   PrimeTime
Ultima actualizare:

Ediția difuzată joi, 10 noiembrie, a show-ului Sunt celebru scoate-mă de aici! a adus o nouă eliminare. Cei trei concurenți care s-au confruntat pentru o șansă de a rămâne în cea mai intensă competiție de supraviețuire a momentului au fost Radu Vlăduț, Cristi Mitrea și Ami.

Proba de eliminare din show-ul Sunt celebru scoate-mă de aici! au adus o provocare plină de adrenalină, care atestat din nou limitele celor trei concurenți. Ami, Radu Vlăduț și Cristi Mitrea au fost legați cu o cordelină elastică, iar în viteză au fost nevoiți să aducă, rând pe rând, 12 sfere de mari dimensiuni într-un spațiu delimitat.

Curajoasa Ami a reușit să țină piept celorlalți doi concurenți, însă Cristi și Radu s-au mișcat mai repede, astfel că artista s-a clasat pe ultimul loc, cu cel mai slab timp. 

Ami a fost nevoită să-și ia «la revedere» de la colegii ei, cu toate acestea Adela Popescu și Cabral i-au admirat evoluția de-a lungul competiției Sunt celebru scoate-mă de aici!.

Ami, ai venit pe parcurs, dar cu o determinare care putea muta munții din loc“, a spus Adela Popescu.

Sunt fericită că am ajuns aici, că mi-am împins limitele. A fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată și a fost o onoare să fiu aici. Am luat câte o lecție de la fiecare. Nu sunt absolut deloc tristă că plec“, a mărturisit cântăreața la ediția de joi a show-ului Sunt celebru scoate-mă de aici!. 

Ai venit ca un pui de găină speriat și pleci ca o amazoană“, a adăugat Cabral. 

„Așa e, plec mult mai încrezătoare și mai curajoasă“, a mai spus cântăreața.

Ami, concluzii despre experiența de la Sunt celebru scoate-mă de aici!

Ami a mărturisit că experiența din jungla dominicană a ajutat-o să-și conștientizeze abilitățile și a învățat câte ceva de la fiecare coleg al ei. 

E greu să concurezi împotriva a doi băieți puternici, dar foarte frumos pe de-o parte. Zic că le-am făcut față cu brio, timpul meu a fost destul de apropiat. Sunt foarte încărcată pozitiv după experiența asta și chiar sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt foarte mândră de mine că mi-am împins limitele, a fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată. A fost o onoare să fiu aici! Mi-am luat câte o lecție de la fiecare om din junglă și mă bucur că am învățat multe despre mine, despre oameni... E excelent! Merg foarte încărcată acasă și nu sunt absolut deloc tristă că plec. A fost un joc tare frumos!”, a spus AMI.

Ediția Sunt celebru, scoate-mă de aici! de joi seară a fost lider de audiență. În intervalul orar 21:35 – 23:33, show-ul a înregistrat 5.5 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, în rândul publicului național format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade ESOMAR ABCD.

Mai multe