Iese din concurs! După Răzvan Botezatu, el a strigat ,,sunt celebru, scoate-mă de aici!"

27 septembrie 2022 15:55   PrimeTime
Ultima actualizare:

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” devine din ce în ce mai dificil, așa că puțini sunt concurenții care reușesc să facă față. După ce Răzvan Botezatu și-a dorit să fie eliminat, strigând fraza care îl scoate automat din concurs, și Alex Bogdan a decis că vrea să fie eliminat.

Alex Bogdan strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici„

Actorul a mărturisit că atunci când a plecat în junglă s-a gândit că singurele provocări vor fi  încercarea de a scăpa de fobii și câștigarea  jocurilor. Când a început emisiunea, Alex Bogdan a realizat că nu se poate adapta într-un spațiu în care se află doar necunoscuți.

Vezi și: Răzvan Botezatu, după eliminarea din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: «Mi-au revenit toate traumele»

Astfel, concurentul a strigat fraza „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și s-a auto-eliminat din reality show-ul Pro TV, ce se filmează în Republica Dominicană.

„Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legată de jocuri și de fobii.. și mult mai puțin legată despre într-un spațiu cu oameni pe care nu îi cunosc. E cumva și că nu mai pot în cercul ăsta mic. Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți! Vreau să rămâneți dar, pentru mine cursa s-a încheiat. Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Alex Bogdan.

Citește și: Motivul pentru care CRBL nu s-ar duce vreodată la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mai bine mor de foame”

Momentul a fost deja difuzat pe platforma Voyo și urmează să apară și pe Pro TV.

Alex Bogdan, despre moartea mamei lui

Recent, actorul a făcut în cadrul show-ului o serie de mărturisiri dureroase despre familia lui. Acesta a avut un șoc în momentul în care a realizat că mama lui a murit, iar nimeni din familie nu a putut fi alături de ea în ultimele momente, din cauza pandemiei.

Mai mult decât atât, Alex Bogdan avea o perioadă plină de filmări și după ce a luat-o pe mama lui de la morgă și a depus-o la capelă, a fost nevoit să plece iar la Iași, pentru a fi prezent pe platourile de filmare.

Cine este Alex Bogdan

Majoritatea oamenilor îl știu pe Alex Bogdan pentru că a jucat în serialul de parodie Mondenii, unde a interpretat mai multe personaje mondene din România. După ce mama lui s-a stins din viață, acesta a vrut să renunțe la actorie, însă și-a dat seama că iubește prea mult ceea ce face, așa că a hotărât să continue.

Alex Bogdan a acceptat provocarea ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!", al doilea proiect PRO TV la care participă, după Masked Singer, unde a fost jurat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe