#Survivor All Stars

Ana Porgras, topless la Survivor All Stars! Are sau nu silicoane? Esteticianul a dat-o de gol

6 februarie 2024 17:17   PrimeTime
Ultima actualizare:

Ana Porgras a încins imaginația celor care au avut ocazia să o vadă în emisiunea din 1 februarie a show-ului „Survivor All Stars”. Fosta gimnasta în vârstă de 30 de ani a lăsat orice inhibiții deoparte și s-a lăsat filmată în timp ce făcea plajă topless alături de Ștefania Stănilă. În urma imaginilor însă, medicul estetician n-a avut milă față de concurentă și a dezvăluit dacă are sau nu silicoane. Ba mai mult, i-a atras atenția cu privire la anumite aspecte pe care ar trebui să le modifice la trupul său și i-a făcut niște recomandări în acest sens.

Ana Porgras, topless la Survivor România

Bustul generos al gimnastei s-a transformat într-un adevărat subiect de discuție după ce concurenta din echipa Faimoșilor și-a lăsat deoparte sutienul din costumul de baie pentru a se bronza.

După ce imaginile fierbinți au ajuns în văzul tuturor, medicul estetician al vedetelor, Victor Schwartz, a decis să o dea de gol pe Ana: concurenta are silicoane! Pe lângă acest aspect, medicul a dezvăluit că vedeta ar trebui să aibă ceva mai multă grijă de corpul său și să se tonifice, iar pentru asta ar trebui să apeleze la câteva proceduri.

„Și-a pus silicoane, dar cu corpul trebuia să aibă grijă. Are destul de multă celulită. Nu e proporționată. Ar trebui să tonifice mai mult. Să facă alte chestii. Masaje. Radiofrecvență, pentru tonifierea pielii. Sunt rotunde, nu sunt anatomice. Protezele anatomicele niciodată nu sunt pline de sus. Și-a pus silicoane mari”, a spus medicul estetician pentru fanatik.ro.

Cine este Ana Porgras

Tânăra a participat prima dată la Survivor în 2020, perioadă în care s-a apropiat foarte mult de Zanni. Pe atunci s-a zvonit că între cei doi ar fi fost o relație de iubire, însă au informat acets lucru. Zanni pe de altă parte, a confirmat că a fost atras de Ana însă nu suficient pentru a avea o relație cu ea.

Ana Porgras a câștigat medalia de aur la bârnă în cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În aceeași perioadă, sportiva a obținut medalia de bronz în cadrul Campionatelor Europene de la Birmingham, ca parte a echipei. Totodată, la Campionatul Mondial de Gimnastică din 2009, Ana Porgras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

Mai multe