#Exclusiv Click!

Artiștii au început filmările pentru Revelion! România TV a furat startul! Daniela Gyorfi: „E tare obositor, dar e frumos”

28 octombrie 2024 11:43   PrimeTime
Ultima actualizare:

Se apropie Revelionul 2025, așa că televiziunile au dat startul la filmări! Artiștii sunt supra-solicitați în această perioadă și nu mai știu pe la care dintre televiziuni să se mai împartă. România TV a furat startul și a terminat deja filmările pentru petrecerea din Noaptea dintre Ani! Daniela Gyorfi și Saveta Bogdan ne-au povestit care a fost atmosfera la filmări anul acesta și la ce programe să se aștepte românii care vor sta în fața televizoarelor în Noaptea dintre Ani.

România TV a dat prima drumul la filmările pentru Revelionul 2025! 

Artiștii nu-și mai văd capul de treabă în această perioadă, fiind solicitați pe la Revelioanele organizate de televiziuni. 

România TV a furat startul, încă din luna octombrie și a terminat deja filmările pentru Revelionul 2025. La început de noiembrie, intră în horă și celelalte televiziuni generaliste, care au toate programate show-uri cu artiști unul și unul de Anul Nou. 

România TV a avut audiențe extraordinare la trecerea din 2023 în 2024.  La miezul nopţii, aproape un milion de români se uitau la România TV. Revelionul a ținut 16 ore și postul s-a clasat pe locul 3 în topul preferințelor publicului în Noaptea dintre Ani, după Pro Tv și Antena 1.

Daniela Gyorfi, cap de afiș la România TV, alături de Tzancă Uraganu, Saveta Bogdan și Jean de la Craiova

Și anul acesta, România TV merge pe aceeași rețetă a unei petreceri pentru tot poporul de Anul Nou și a invitat artiști de top la filmările, care s-au desfășurat la mijlocul lunii octombrie. 

Daniela Gyorfi, Tzancă Uraganu, Saveta Bogdan, Adriana Antoni, Jean de la Craiova, Elena Merișoreanu sau Jador s-au numărat printre artiștii care au rezistat eroic la filmările pentru Revelionul de 16 ore, de la România TV. 

Plecată acum în turneu în America, Daniela Gyorfi ne-a povestit cât de solicitant este să filmezi ore în șir pentru un astfel de program de televiziune. 

„În general, înregistrările pentru Revelion sunt super frumoase, pentru că sunt invitați artiști foarte buni și ne și distrăm.

Sunt într-adevăr și tare obositoare, stai multe ore pe platoul de filmare, este și oarece tensiune pentru că suntem în contratimp.

Una peste alta, mie îmi face plăcere pentru că fac ce-mi place, cânt, mă întâlnesc cu colegi dragi și așa avem ocazia să ne vedem, să petrecem mai mult împreună, să stăm mai mult de vorbă, pentru că la concerte nu prea ai timp, ești pe fugă”, a declarat Daniela Gyorfi, în exclusivitate pentru Click!

Saveta Bogdan merge și la Etno TV! „Ne cheamă toți pentru că facem audiențe foarte bune!”

Saveta Bogdan a fost și ea la filmările pentru Revelionul de la România TV și, luna viitoare, mai are de mers la alte două astfel de programe, ce vor fi difuzate la alte televiziuni concurente. 

„Am cântat două piese, pentru programul de Revelion de la România TV, dar mai am invitații pentru show-ul din Noaptea de Anul Nou și la Etno TV, unde filmăm săptămâna viitoare, dar și la Antena Stars. 

Mă cheamă televiziunile, căci facem audiențe foarte bune. La România TV am îmbrăcat un costum popular vechi de 100 de ani, îl am moștenire de familie, de la bunica mea. 

Cântăm de drag pentru telespectatori, ca să le aducem o bucurie, de Sărbătorile de Iarnă”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Click!

Mihai Trăistariu așteaptă filmările pentru Revelionul de la Antena Stars

Mihai Trăistariu dă și el drumul la treabă tot în luna noiembrie, când este invitat la Revelionul pregătit de Antena Stars. 

„ Încep acum filmările pentru Revelion, prin noiembrie. Anul acesta, eu voi merge la Antena Stars, unde am fost și anul trecut. Tot acolo mă veți vedea în Noaptea dintre Ani”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Mai multe