Daniela Gyorfi a plecat trei săptămâni în turneu în America. Cu cine și-a lăsat artista fiica adolescentă, pe Maria

#Exclusiv Click!

Daniela Gyorfi care a împlinit 56 de ani pe 12 octombrie s-a trezit cu noaptea-n cap și la ora 3 dimineața era deja în aeroport alături de colegii ei de breaslă, Lorenna și Jean de la Craiova.

Timp  de trei săptămâni, artiștii vor colinda mai toată America și câteva orașe din Canada și vor cânta  în Atlanta, New York, Hollywood, Detroit, Cleveland, Las Vegas, Los Angeles, Portland. Palm Springs, Montreal, Oakville.

"Sunt fete deștepte amândouă"

Gyorfi va sta liniștită în turneul din Statele Unite ale Americii pentru că fiica ei, Maria, este acasă, pe mâini bune, și a rămas cu bunica ei, mama tatălui său, George Tal, adică soacra Danielei Gyorfi.

"Eu o las pe Maria cu mama lui George, cu soacra mea, cât timp sunt pleacata în America. Nu am niciun fel de problemă pentru că mă bazez și pe soacra mea și pe Măriuca, sunt fete deștepte amândouă”, ne-a mărturisit pentru Click! Daniela Gyorfi, direct din aeroport.

“Am plecat în turneu în America cu Jean de la Craiova, Lorenna, Monica de la Angels, cu George, bineînțeles, că asta este foarte important. Turneul nu durează foarte mult, trei săptămâni, avem America plus Canada. Îmi este greu să spun acum, așa emoții nu am. O să fie foarte frumos pentru că mergem la Miami, Vegas, L.A., Washington, Chicago. Sper să fie bine, suntem optimiști, sunt cu George, indiferent de situație, ne descurcăm. La Maria la școală a fost săptămâna aceasta Școală Verde, iar cealaltă va avea vacanță”, ne-a mai spus celebra artistă. 

Maria își încurajează mereu mama

Daniela Gyorfi face de fiecare dată echipă bună cu fiica ei, Maria.

Dacă nu ar fi avut susținerea fiicei sale de 13 ani, Maria, Daniela Gyorfi nu s-ar fi încumetat să participe la “Splash, vedete la apă”.

Maria e cu mine, facem pereche, a zis că vine să mă susțină! Ea știe să înoate, asta este diferența dintre noi, dar și ea, săraca, are frică de înălțime. Facem echipă!”, a mai adăugat Daniela Gyorfi atunci când filma pentru “Splash, vedete la apă”.

Maria Gyorfi Tal este acum în clasa a 7-a și este o elevă foarte cuminte și conștiincioasă, pasionată de  japoneză dar în același timp face și cursuri  Cambridge pentru engleză avansată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
Banner Tj si Francisca
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
banner Georgica Cornu
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net