Luni, clopoțelul sună iar! Daniela Gyorfi e de acord cu strictul regulament școlar: „Fără fuste scurte, eu sunt mai comunistă!”. Câți bani a cheltuit pe rechizitele fiicei?

#Exclusiv Click!

Luni, 9 septembrie 2024, clopoțelul va suna din nou! Daniela Gyorfi (55 de ani), a cărei fiică se pregătește de începerea anului școlar, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre importanța impunerii elevilor unui regulament strict, privind conduita și ținuta vestimentară: „Nu mergi la mall sau la discotecă!”. Am aflat și cât a cheltuit pe rechizitele Mariei, elevă în clasa a Vll-a, la o unitate de învățământ din Corbeanca.

„Maria are o atracție spre televiziune!”

La vârsta de 13 ani, Maria, fiica Danielei Gyorfi și a lui George Tal, este deja o mică vedetă de televiziune. A colaborat cu Pro TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță, având o rubrică, în timpul pandemiei de Covid-19.

Iar recent ați văzut-o și la „Splash! Vedete la apă!” (Antena 1), unde și-a susținut celebra mamă, înscrisă în concurs deși nu știe să înoate. Va alege un drum profesional tot în showbiz? Iată ce spune Daniela Gyorfi, exclusiv pentru Click!, despre viitorul Mariei:

„Fiica mea, Maria, intră în clasa a șaptea, e elevă la o școală din Corbeanca. Îi place româna, are note bune și la alte materii, însă nu e fiartă pe matematică. A terminat a treia din clasă, astfel că are și bursă de 300 de lei.

Nu am auzit-o să își dorească o meserie anume, nu s-a gândit. Clar că pare că are o atracție spre televiziune, dar, vom vedea ce va face. Cu muzica nu are nicio treabă și nici cu actoria, nu vrea neapărat să devină vedetă”.

„E absolut normal să nu vii în fustă mini și în colanți!”

Artista Daniela Gyorfi mai susține că este de acord cu toate regulile impuse în noul an școlar, deși elevii nonconformiști, care confundau școala cu discoteca, cam strâmbă acum din nas:

În unele școli există uniforme sau trebuie să vii îmbrăcat în ținute decente. E absolut normal să nu vii în clasă în fustă mini, colanți sau fardată. Școala este școală, că doar nu te duci nici în club și nici în mall.

Trebuie să respecți niște culori. Sunt de acord și să le ia telefoanele sau să le folosească numai pentru anumite materii, dar și cu acele camere de filmare, în clase, și pe holuri. Dacă așa s-a ajuns, și sunt probleme, copiii trebuie să fie supravegheați, să poarte matricolă, eu sunt mai comunistă.

Da, sunt, pentru că școala este școală, trebuie să-ți respecți profesorii, să înveți, de aceea te duci. Sunt niște reguli, pe care nu ai cum să nu le respecți!”, mai spune Daniela Gyorfi, exclusiv pentru Click!

Câți bani a cheltuit pe rechizitele fiicei?

Daniela Gyorfi s-a pregătit din timp pentru începerea noului an școlar al fiicei sale, nu a lăsat totul pentru ultima clipă, pentru a evita aglomerația din magazine. Ne-a spus și cam care ar fi valoarea rechizitelor și a hainelor, necesară în 2024:

„Pe rechizite am dat vreo 1.000 de lei, căci a trebuit să îi iau și un ghiozdan nou, avea unul mai vechi, i-am luat caiete normale, niște tricouri și pantaloni, căci a crescut, peste vară, acum este cât mine de înaltă.

Am dat ceva, da. Mă gândesc însă mereu cum s-or descurca alți părinți, cu mai mulți copii la școală. Pentru mine, însă, suma de 1.000 de lei nu a fost un capăt de țară”, ni s-a mai confesat Daniela Gyorfi, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net