Motivul pentru care Daniela Gyorfi a divorțat de primul soț. Ce nu a funcționat între cei doi

Deși acum trăiește o adevărată poveste de dragoste cu George Tal și sunt părinții unei fete pe nume Maria, înainte de a îl cunoaște pe acesta, Daniela Gyorfi a fost căsătorită cu Gelu Borș, cei doi având o relație timp de 8 ani. Interpreta de muzică de petrecere a vorbit recent despre prima căsnicie și de ce a divorțat de primul soț.

De ce a divorțat Daniela Gyorfi de primul soț / foto: colaj Instagram
De ce a divorțat Daniela Gyorfi de primul soț / foto: colaj Instagram

În prezent, Daniela Gyorfi are o relație, de aproape două decenii, cu George Tal, cu care are o fiică pe nume Maria. Însă, înainte de a îl cunoaște pe acesta, artista a fost căsătorită cu Gelu Borș, alături de care a fost împreună timp de 8 ani. Din nefericire, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Invitată în cadrul podcast-ului „Tare de tot”, cu Viorel Grigoroiu, Daniela Gyorfi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară, a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de fostul său soț.

„Am suferit foarte mult. Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez. Noi în 2000 am divorțat. Eu am fost cu Gelu din 1992. Am avut o relație de 8 ani, dar nu a fost să fie.

Eu cu muzica, el cu plecatul în America. Eu cred că din punct de vedere al timpului, al anilor, nu a fost o treabă foarte înțeleaptă din partea amândurora. Noi am avut aceeași avocată. A fost mai mult din orgoliu și e clar că drumurile noastre nu au fost să fie. Eu trebuia să fiu cu George, el cu soția lui. Eu trebuia să o am pe Maria, el alți copii.

„Atunci eram amândoi foarte tineri și eram geloși”

Așa au fost drumurile. Dacă dau timpul înapoi, a fost mai mult și de orgoliu la noi. L-am înțeles și pe el ca bărbat, dar nici eu nu puteam să renunț la cariera mea. Acum dacă aș da timpul înapoi nu știu ce aș mai face. Probabil că eram mai atentă. Atunci eram amândoi foarte tineri și eram geloși. Eram și eu geloasă, și el gelos. Nu accepta chestia asta cu muzica. Era vorba de viitor, ce facem. Eu când m-am apucat să cânt nu m-am gândit la bani. Pur și simplu era dorința aia să ajung cineva, să fac ceva în viața asta”, a mărturisit Daniela Gyorfi, în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

În prezent, interpreta de muzică de petrecere și George Tal formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, deși în relația lor nu a fost mereu totul „lapte și miere”. Chiar dacă nu sunt căsătoriți cu acte, cei doi sunt împreună de aproape două decenii și au întemeiat o familie frumoasă alături de fiica lor, Maria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net