Daniela Gyorfi, vacanță cu familia în Spania! De ce a revenit la blondul care a consacrat-o: „Ca să fiu sinceră...”

#Exclusiv Click!

Daniela Gyorfi (55 de ani)  se bucură săptămâna aceasta  de o vacanță în Spania, la Valencia și Barcelona, alături de familia ei, George Tal și Maria, dar și de Tavi, băiatul alături de care lucrează și care se ocupă de imaginea ei. Artista a îmbinat utilul cu plăcutul, s-a bucurat de timpul petrecut alături de familie, a filmat și câteva videoclipuri și s-a răsfățat cu fructe de mare proaspete, așa cum îi place ei.

"Este foarte mișto, am prins o vreme frumoasă. Am făcut și niște videoclipuri, îmbinăm vacanța cu muncă. Acum suntem în drum spre Barcelona, stăm la niște prieteni foarte buni care ne-au răsfățat. Mirela, soția domnului Popescu e o gospodină desăvârșită și ne-a răsfățat cu toate preparatele și deliciile din fructe de mare, preferatele mele. Abia așteptăm să ajungem la Barcelona, am intrat cu picioarele în apă pentru că am făcut niște clipuri foarte mișto, plajă nu am făcut, doar câteva poze. Suntem cu toată familia și suntem încântați de această vacanță în Spania!", ne-a spus Daniela Gyorfi direct din Spania.

A revenit la blondul care a consacrat-o

Și pentru că se apropie sezonul cald, Daniela Gyorfi și-a făcut un look nou, la îndemnul hair-stylistului ei de încredere, Adi Constantin, după cum acesta ne-a povestit.

"În iarnă ne-am făcut de cap și am zis dacă ăsta e marele trend de peste hotare, hai să dăm și noi startul în România și atunci a trecut Daniela de la blond la acel arămiu puternic, care a poposit puțin, i-a stat foarte bine, după care am revenit la blondul  care a consacrat-o și cu care publicul ei larg este obișnuit și am considerat că e de bun augur să se întoarcă la culoarea ei care o reprezintă cel mai bine. Tranziția înapoi spre blond a fost foarte grea. Sunt niște proceduri de decolorare care trebuiesc făcute cu foarte mare grijă! Daniela arată cel mai bine așa, ea este un icon al blondului și a fost copiată din acest punct de vedere", ne-a zis, special pentru Click, hair-stylistul Danielei Gyorfi, Adi Constantin.

"Ca să simplificăm, să știți că dintotdeauna schimbările sunt de bun augur, în special pentru noi, fetele. Și ca să fiu sinceră, și lui George îi place mai mult cum îmi stă blondă!", a adăugat și Daniela Gyorfi.

Cât costă o schimbare de look ca a Danielei Gyorfi!

O schimbare de look ca a artistei nu este nici scumpă dar nici foarte ieftină pentru că dacă vrei să arăți ca o vedetă trebuie să ai banii pregătiți!

"Tot acest „bagaj” cu produse costă! Cu siguranță sunt niște procese de decolorare și de vopsire care ajung undeva între 1500 și 2000 de lei. Extensiile sunt neprocesate chimic, importante din țări arabe. Deocamdată domină arămiul în continuare, în 2024, iar o culoare cheie, care nu va fi aleasă de toată lumea, este acel blond, pink, cu reflexii de rose, electrice, foarte puternice, pe care doar un artist cameleonic cum e Daniela Gyorfi poate să îl poarte”, a mai dat din casă hair-stylistul Adi Constantin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net