Mihai Morar părăsește România? În ce oraș din Spania vrea să-și cumpere un apartament: „Am un vis”

Mihai Morar (42 de ani) a avut parte de o vacanță de vis la Barcelona, alături de familia sa numeroasă, soția Gabriela, gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 15 ani, și mezina familiei, Roua (4 ani).

Pe 1 ianuarie 2024, Mihai Morar se plimba pe străzile din Barcelona și admira frumusețile capitalei Cataloniei. Vedeta și-a serbat acolo și ziua numelui, de Sf. Ion, pentru că se numește Mihai Ionuț Morar, și i-au trecut prin cap mai multe gânduri pe care le-a așezat într-un jurnal digital de vacanță, pe social media.

Mihai Morar, îndrăgostit de Barcelona

Unul dintre acestea este, de fapt, un vis, mai precis, acela de a-și cumpăra un apartament pe Carrer Girona, care l-ar putea inspira să scrie chiar un roman de dragoste atunci când se așează la birou, cu fereastra deschisă.

Nu am rezoluții pe anul ăsta. “Eu am visuri, nu rezoluții!” - parcă asta i-am răspuns Cezarei de câte ori a început să deschidă subiectul ăsta în familie. Am un vis. Să am un apartament pe Carrer Girona în L’Eixample, să cobor dimineața la cafea în piațetă, să mă joc fotbal cu Roua pe pietonală, iar apoi să urc în casă, să mă așez la biroul din bovindou, cu fereastra deschisă, și să scriu un roman de dragoste a cărei acțiune să înceapă chiar acolo, pe cea mai “pe sufletul meu” stradă din Barcelona, la Cafe del Centre…unde, de altfel, mi-aș și termina serile cu un pahar de rojo, luându-mi notițe pentru următorul capitol. Banal, nu?”, și-a așternut gândurile Mihai Morar.

De ieri s-a reîntors la radio

Deși a rămas cu gândul la una dintre cele mai frumoase și liniștite vacanțe pe care le-a avut la Barcelona, Mihai Morar a revenit de ieri la radio, intrând deja în cel de-al 20-lea an în care face ceea ce îi place și bucură sufletele oamenilor, al celor care îl ascultă în fiecare dimineață, la Radio ZU.

„Ce onoare, să intru în al 20-lea an consecutiv în care să fac parte din rutina banală, de dimineață, a sute de mii de oameni. Ne plac, mai ales dimineața, chestiile repetitive, care devin familiare și familiale, care devin apoi ordinare, banale. Aceeași cafea, aceeași pastă de dinți, același drum, aceleași voci la radio. Le mai schimbi uneori, ți se mai ia de ele, dar tot la ele te întorci.

Banalul e cel care îți oferă siguranță. Așa că, de mâine, la matinal nu vă promit nimic senzațional. Vă mulțumesc că fac parte din banalul vostru. Tăt normal.Le mulțumesc Rouăi, Marei, Cezarei și Gabrielei pentru încă o vacanță banală. Rămân oamenii mei preferați de pe Pământ cu care mi-aș face toate vacanțele. Abia aștept să ne plictisim din nou împreună în următoarea vacanță. Și să mai mergem măcar o dată anul ăsta la Barcelona”, a mai completat Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net