Motivul pentru care Andreea Bănică și-a concediat soțul din funcția de manager. „El a încercat toată viața să ...”

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară și are o familie superbă. Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii, Sofia și Noah. Bineînțeles, mariajul ei nu a fost doar lapte și miere. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre neînțelegerile din căsnicia lor și motivul pentru care și-a concediat soțul din funcția de manager.

De ce și-a concediat Andreea Bănică soțul din funcția de manager / Foto: Instagram
De ce și-a concediat Andreea Bănică soțul din funcția de manager / Foto: Instagram

Andreea Bănică și partenerul ei de viață trăiesc o poveste de dragoste de 15 ani. Cei doi au și doi copii minunați, Sofia și Noah. În cadrul emisiunii „În Oglindă”, artista a dezvăluit motivele care generau certuri între ea și Lucian Mitrea, în trecut, și de ce și-a concediat soțul din funcția de manager.

„Probabil, în ziua de azi lumea nu concepe un astfel de cuplu, atât de bine sudat și cu o iubire atât de mare, ne iubim foarte mult. El a încercat toată viața să mă ocrotească, să nu mă deranjeze, să nu mă jignească. Într-adevăr, în ceea ce privește cariera mea și în ceea ce privește profesia mea, acolo m-a deranjat mult, acolo m-a mustrat cel mai mult. Aici am văzut o latură a tatălui meu pe care am regăsit-o în Lucian.

Andreea Bănică: „Nu mi-a dat motive în viață să zic că vreau să divorțez”

Da, l-am concediat, i-am spus la un moment dat că nu mai vreau să meargă cu mine la evenimente, i-am spus că vreau să-mi caut un tour manager și prin el să avem discuțiile. I-am spus că nu vreau să ne stricăm familia din cauza carierei mele, pentru că ajungeam să ne certăm foarte des”, a mărturisit Andreea Bănică.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre divorț: „Nu, nu am simțit niciodată că vreau să divorțez, nu am avut de ce, nu am avut motive. Am un bărbat și un prieten, pentru că el este prietenul meu, atât de bun, de blând și de adevărat încât nu am avut de ce. Nu mi-a dat motive în viață să zic că vreau să divorțez niciodată”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
banner andreea balan victor cornea png
Eva PAvel consilierul medical al lui Cătălin Botezatu 2 jpeg
netflix shutterstock jpg
catalin bordea andreea vinatoru colaj instagram jpg
banner smiley png
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net