Motivul pentru care Andreea Bănică și-a concediat soțul din funcția de manager. „El a încercat toată viața să ...”

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară și are o familie superbă. Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii, Sofia și Noah. Bineînțeles, mariajul ei nu a fost doar lapte și miere. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre neînțelegerile din căsnicia lor și motivul pentru care și-a concediat soțul din funcția de manager.

De ce și-a concediat Andreea Bănică soțul din funcția de manager / Foto: Instagram
De ce și-a concediat Andreea Bănică soțul din funcția de manager / Foto: Instagram

Andreea Bănică și partenerul ei de viață trăiesc o poveste de dragoste de 15 ani. Cei doi au și doi copii minunați, Sofia și Noah. În cadrul emisiunii „În Oglindă”, artista a dezvăluit motivele care generau certuri între ea și Lucian Mitrea, în trecut, și de ce și-a concediat soțul din funcția de manager.

„Probabil, în ziua de azi lumea nu concepe un astfel de cuplu, atât de bine sudat și cu o iubire atât de mare, ne iubim foarte mult. El a încercat toată viața să mă ocrotească, să nu mă deranjeze, să nu mă jignească. Într-adevăr, în ceea ce privește cariera mea și în ceea ce privește profesia mea, acolo m-a deranjat mult, acolo m-a mustrat cel mai mult. Aici am văzut o latură a tatălui meu pe care am regăsit-o în Lucian.

Andreea Bănică: „Nu mi-a dat motive în viață să zic că vreau să divorțez”

Da, l-am concediat, i-am spus la un moment dat că nu mai vreau să meargă cu mine la evenimente, i-am spus că vreau să-mi caut un tour manager și prin el să avem discuțiile. I-am spus că nu vreau să ne stricăm familia din cauza carierei mele, pentru că ajungeam să ne certăm foarte des”, a mărturisit Andreea Bănică.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre divorț: „Nu, nu am simțit niciodată că vreau să divorțez, nu am avut de ce, nu am avut motive. Am un bărbat și un prieten, pentru că el este prietenul meu, atât de bun, de blând și de adevărat încât nu am avut de ce. Nu mi-a dat motive în viață să zic că vreau să divorțez niciodată”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net