Daniela Gyorfi, le dă peste nas haterilor. Adevărul despre operațiile estetice: „Am 55 de ani, arăt cum arăt...”

Pe durata a două decenii de carieră, Daniela Gyorfi a fost adesea supusă criticilor referitoare la aspectul său fizic. Înainte aceste observații o afectau, dar în prezent ea afirmă că nu mai acordă atenție comentariilor negative. Daniela Gyorfi, le dă peste nas haterilor! Iată câte operații are de fapt, vedeta.

Daniela Gyorfi, le dă peste nas haterilor
Daniela Gyorfi, le dă peste nas haterilor

Daniela Gyorfi, le dă peste nas haterilor

Vedeta a povestit pentru SpyNews că obișnuia să se lase afectată de comentariile negative de pe rețelele de socializare, unde oamenii nu o cunoșteau cu adevărat. Acestea erau îndreptate în special către aspectul său fizic.

Am foarte puține operații estetice în comparație cu câte se spun. Am trei intervenții la sâni și una la nas, mi-am îndreptat nasul. Nu am lifting facial, nu am nimic, dar pentru cei care care sunt răutăcioși, un botox, un tratament facial, corporal, tot operație e, dar astea sunt cele care mă afectează cel mai puțin, că sunt operată și vai cum arăt. Am 55 de ani, arăt cum arăt.”, a spus artista pentru SpyNews.ro.

Adevărul despre operațiile estetice

La 55 de ani, Daniela Gyorfi cântărește 49 de kilograme și a fost prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în anul 1999. Cu toate că timpul a trecut, aceasta și-a păstrat silueta de-a lungul anilor. A născut la 42 de ani, însă a reușit să scape de kilogramele în plus într-un timp record.

În rest, așa în mare, eu cred că am rămas una dintre cele mai neoperate vedete din showbiz. Păi, la ce văd eu că se întâmplă acum, cu fetele astea din ziua de azi, care se operează non-stop, ce pot să zic?! Eu sunt destul de naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac! Și când eram însărcinată, până la 7 luni, nici nu-ți dădeai seama că eram însărcinată!”, a spus Daniela, pentru Click!

Artista ne-a povestit că este atentă și la alimentele pe care le consumă, motiv pentru care nu a trebuit să apeleze la bisturiu pentru a avea un trup de vis. Cântăreața a spus că a renunțat la zahăr și la cartofii prăjiți pentru a se menține în formă. 

De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată!”, ne-a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net