Daniela Gyorfi și-a învins teama de apă la „Splash, vedete la apă!” „Am avut o traumă când eram mică, era să mă înec la bazin...”

#Exclusiv Click!

Daniela Gyorfi (55 de ani) a fost invitată să participe alături de fiica ei, Maria Gyorfi Tal (13 ani), în ediția „Splash, vedete la apă”, organizată de Antena 1. Filmările au fost în desfășurare și se pare că azi ar fi ultima zi.

Atunci când a primit propunerea să facă parte din distribuția show-ului, alături de alte vedete, Gyorfi a stat puțin pe gânduri pentru că nu știe deloc să înoate însă a acceptat mai apoi pentru că și-a dorit să își învingă această teamă de apă. Fiica ei, Maria, i-a fost alături la fiecare pas și a susținut-o! Nu doar că nu știe să înoate dar artista a avut parte și de o întâmplare neplăcută când era mai mică, fiind la un pas să se înece.

Eu nu știu să înot, am avut o trauma când eram mică, era să mă înec la bazin la 23 August, cu antrenorul lângă mine. Au sărit după mine să mă scoată din apă, iar cu „Splash, vedete la apă”, a fost mai mult ca o provocare, am stat să mă gândesc și până la urmă a fost o ambiție, așa, că nu pot să depășesc momentul ăsta”, ne-a mărturisit vedeta.

Oricum acolo mă arunc cu colacii, e un bazin olimpic, poate unii spun că e ușor, dar pentru mine care nu știu să înot și am frică de apă, e  nasol! M-am aruncat de la 3 metri și dacă am putut să fac lucrul ăsta, înseamnă că pot să trec peste multe lucruri, să fiu tare și să iau niște  decizii!”, ni s-a mai confesat artista pentru Click!

Face echipă bună cu fiica ei, Maria

Dacă nu ar fi avut susținerea fiicei sale de 13 ani, Maria, Daniela Gyorfi nu s-ar fi încumetat să participe la “Splash, vedete la apă”.

Maria e cu mine, facem pereche, a zis că vine să mă susțină! Ea știe să înoate, asta este diferența dintre noi, dar și ea, săraca, are frică de înălțime. Facem echipă!”, a mai adăugat Daniela Gyorfi pe care o așteaptă o vară fierbinte din toate punctele de vedere, cu multe deplasări, evenimente și spectacole.

În paralel cu filmările pentru “Splash, vedete la apă”, am cântări, aștept să termine Maria școala, clasa a VI-a, și o mai iau cu mine, o să mergem și la mare, ea vrea să facă în vacanță cursuri de japoneză și să facă Cambridge pentru engleză avansată”, ne-a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net