Ce se întâmplă cu show-ul tv Revelion 2025 al lui Dan Negru, din România și din Republica Moldova? Gestul unui internaut nostalgic l-a lăsat fără grai pe „Regele audiențelor”: „Fac petiție!”

#Exclusiv Click!

Milioanele de telespectatori, care preț de 25 de ani au savurat show-ul tv de Revelion al lui Dan Negru, sunt nerăbdători să afle dacă vedeta Kanal D revine, pe micul ecran, de Anul Nou. Reporterii Click! au aflat, în exclusivitate, ce se întâmplă, de fapt, cu producția lui de succes, atât la Kanal D, în România, cât și la Prime TV, în Republica Moldova, unde l-a realizat preț de 15 ani.

„Un program de divertisment se realizează cu artiști de top”

Veste tristă pentru telespectatorii care, până acum doi ani, când a demisionat de la Antena 1, savurau show-ul lui Dan Negru, în Noaptea dintre Ani. Reporterii Click! au aflat, în exclusivitate, motivele reale care îl împiedică pe Dan Negru să filmeze pentru Revelion 2025 la Kanal D, unde lucrează în prezent. Iată ce ne-au declarat apropiații „Regelui audiențelor”, exclusiv pentru Click!:

„Un show de televiziune se realizează mai ales cu artiști de top. Numai că, mulți dintre ei, din disperarea de a-și asigura un venit stabil, lunar, au semnat contracte de exclusivitate cu PRO TV sau cu Antena 1, în calitate de jurați, la diferite producții tv.

Așa că nu au cum să mai filmeze și la alte posturi tv concurente. Prin urmare, Smiley va filma numai pentru PRO TV, iar Ștefan Bănică Jr și Delia, numai pentru Antena 1. Înainte nu era așa, Stela Popescu și Florin Piersic erau la liber”.

Ce se întâmplă însă cu show-ul lui de Revelion, din Republica Moldova?

După ce a bătut palma cu Kanal D, unde și-a canalizat atenția numai pe emisiunile-concurs de cultură generală, Dan Negru a mai realizat show-ul de Revelion numai în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV, unde este colaborator, de peste 15 ani:

„Din păcate, anul acesta, Dan Negru nu va filma programul de Anul Nou nici în Republica Moldova, pentru că nu sunt fonduri, așa se întâmplă în anii electorali”, ne-a mai declarat aceeași sursă, exclusiv pentru Click!

Vestea bună este că, pentru anul viitor, sunt mari șanse ca Dan Negru să se întoarcă, în forță, pe micul ecran, cu deja tradiționalul său show de Revelion, care i-a adus un munte de popularitate, dar și un record de audiențe, fiind imbatabil, preț de 25 de ani. Performanțele sale în televiziune sunt demne de consemnat în Cartea Recordurilor. 

Un internaut a făcut petiție, ca să-l readucă, pe micul ecran, de Anul Nou

Dan Negru a fost impresionat de gestul unui internaut nostalgic, care îl avertizase, în urmă cu doi ani, că va face o petiție la Klaus Iohannis, Președintele României, pentru a-l readuce pe micul ecran. Atunci, Dan Negru a postat pe conturile sociale mesajul primit:

„Am scris o petiție către Palatul Cotroceni în atenția domnului Iohannis, în care atrag atenția că, după Cerbul de Aur, România mai pierde un reper, Revelionul cu Dan Negru, ceea ce ni se pare de neacceptat, și această petiție a mea a trezit deja interesul a peste 2.000 de români, așa că vă rog să reveniți asupra deciziei și sperăm că și Președintele Iohannis să vă facă să vă răzgândiți”.

Dan Negru: „Haios popor avem!”

Reacția lui Dan Negru a venit imediat:

„Haios popor suntem. Am văzut știrea și pe la tv. Am luat ca pe o glumă petiția asta, dar cu un pic de seriozitate le-aș spune ălora care au luat-o în serios că între Revelioanele mele și Cerbul de Aur pe care ei îl invocă în petiție e diferență ca între statul de drepți și statul de drept. Cerbul e de stat, io-s privat.

Cerbul e încornorat, io sper că nu…Altfel, asta-i lipsea lui Johannis, „Criza Neujahr”! (așa spun austriecii Revelionului)”.

Amintiri de la primul Revelion: „L-am rugat pe Gil Dobrică să îmi facă o poză”

Dan Negru a postat pe conturile sociale și o fotografie de la primul lui Revelion, difuzat de TVR, pe când se afla la debutul în televiziune: 

„Era live și pe la 4.00 dimineața mi-am dat seama ca n-am nicio amintire-foto si l-am rugat pe Gil Dobrică să-mi facă o poză. Telefoanele n-aveau camere foto și aveam un aparat cu film cu care puteai să faci un număr limitat de fotografii.

Gil mi-a luat aparatul foto și a intrat pe scenă cu pasul lui de uriaș, s-a așezat liniștit în fața camerelor tv, acoperindu-le spre disperarea celor din regie și a început să facă poze. Vreun minut la televizor în direct s-a văzut doar spatele lui Gil: „Las', bătrâne, să ai și tu o amintire de aici”, mi-a spus el”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adela popescu si radu valcan instagram jpg
mihai si elwira petre
banner ciocolată Dubai
FotoJet (1) jpg
cristiano ronaldo georgina jpg
image png
Banner Divorț Prodan Reghecampf
banner dana rogoz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net