Dan Negru exersează acasă subiectele de cultură generală: „Îi țin pe copiii mei departe de TV!”

#Exclusiv Click!

Cunoscutul prezentator de televiziune este din ce în ce mai solicitat să prezinte în licee și chiar și la Londra concursuri de cultură generală.

Pentru că face audiență la Kanal D cu cele trei emisiuni pe care le prezintă acolo, “Jocul cuvintelor”, “Tu urmezi” și “ The Floor”, Dan Negru (53 de ani) este din ce în ce mai iubit de elevi și studenți.

Vedeta TV primește din ce în ce mai des invitații de a prezenta în țară tot felul de concursuri în licee. El exersează întrebările de cultură generală acasă, cu cei doi copii ai săi, Dara și Bogdan. Le prinde bine și lor iar prezentatorul TV ajunge super pregătit la evenimentele sale.

Se pare că Dan Negru se gândește serios să își caute și un asistent care să-l ajute pe viitor în cadrul emisiunilor pe care le prezintă. Dar până atunci, vedeta a fost invitată recent și la Londra.

E mare iubitor de quiz showuri

Supranumit “Regele audiențelor” pentru succesul înregistrat de-a lungul timpului cu o suită de formate dintre cele mai diverse, Dan Negru se declară un mare iubitor de quiz-uri, show-urile care antrenează mintea și spontaneitatea. “The Floor” este quiz-ul de succes care se adaugă “colecției” de emisiuni iubite de publicul larg, o emisiune care pune preț și pe inteligență, dar și pe pasiunile și preocupările românilor.

„Suntem țara cu cele mai puține quiz la TV din toată Europa. Publicul de quiz e liber pentru că gândește cu mintea lui de asta mă bucur că fenomenul quiz crește mult printre cei tineri. Gândind cu mintea lor, devin liberi”, ne-a declarat Dan Negru pentru Click!, care ne-a mărturisit că exersează adesea acasă cu Dara și Bogdan exercițiile și întrebările de cultură generală.

„Îi țin pe copiii mei departe de TV dar încerc să-i conving că cultura generală le sporește mintea. De asta îi iau cu mine la concursurile pe care le prezint prin țară”, ne-a mai spus Dan Negru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
angelina jolie gettyimages jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu jpeg
Banner Alin Oprea
Banner Radhu și Laura Zapata
banner Carmen Bruma
banner Andreea Bostanica
Regele Charles  GettyImages jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net