Incredibil. Care este destinația preferată de vacanță a lui Dan Negru?! „Roșiile de la mama din curte nu le-am găsit nicăieri în lume”

#Exclusiv Click!

A colindat lumea-n lung și-n lat, dar vorba aceea: nicăieri nu-i acasă! Dan Negru ne-a dezvăluit care este destinația sa preferată de vacanță. 

A văzut Parisul, a fost la Hollywood și la Dubai, însă Dan Negru (53de ani) spune că nimic în lumea asta nu se compară cu  iarba verde de acasă. 

Prezentatorul Kanal D s-a născut la Timișoara și nu există vacanță în care să nu dea o fugă și pe la casa părinților săi. 

Dan Negru: „Destinația mea preferată rămâne Timișoara, acasă”

„Am văzut multe din lumea asta, multe țări, toate continente, dar destinația mea preferată rămâne Timișoara, acasă”, a dezvăluit Dan Negru, în exclusivitate pentru Click!

„Regele Audiențelor” adoră să mănânce roșii zemoase și gustoase din grădina mamei sale. Acum toamna, prezentatorul vine cu plasele încărcate de legume bio la București. 

„Roșiile pe care le are mama în curte vara nu le-am mai găsit niciunde în lume”, ne-a mai spus Dan Negru. 

Dan Negru spune că România e mai presus decât Grecia Foto: Facebook
Dan Negru spune că România e mai presus decât Grecia Foto: Facebook

„Nu mă dau în vânt după Grecia”

Deși românii în marea lor majoritate preferă vacanțele în Grecia, prezentatorul tv este de altă părere. 

„Pfff…îmi pun lumea-n cap dacă spun că nu mă dau în vânt după Grecia?! Știu că juma’ de țară e acu’ acolo. S-a mai dus un sezon turistic și Grecia a rămas dependentă de turism. 11% din PIB lor vine de acolo. 

PIB României e mai mare decât al Greciei și economia e mult mai diversificată. Am mai spus-o: suntem mult peste ce e Grecia azi !Trecutul Greciei Antice și prezentul ei sunt o lecție despre cât poate un popor să se prăbușească. În țara în care Platon, Aristotel sau Socrate învățau moralitatea există azi imoralitate legală. 

<<Fakelaki>> care înseamnă <<plicuri mici>> sunt  simbolul corupției în Grecia. Ce tămbălău era la noi dacă aveam o asemena istorie și un așa prezent. Praf îi făceam pe toți. Dacă-i aveam noi pe Pitagora, Arhimede, Homer și ajungeam o țară care a intrat în faliment de vreo 7 ori și care a ajuns să trăiască din tavernele de vară, îi crucificam pe toți. 

Țara care a dat jurământul lui Hipocrate, pe care-l rostesc azi toți doctorii planetei, are un sistem medical corupt și subdezvoltat. Suntem mult sub istoria Grecia și mult peste prezentul ei! <<Vârsta înaintată a unui vultur este mai bună decât tinereţea unei vrăbii>>, spunea grecul Aristotel. Asta e Grecia: de la vultur la vrabie”, a spus Dan Negru, despre Grecia, pe pagina lui de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net