Dan Negru critică dur Televiziunea Română. „E ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului”

Celebrul om de televiziune Dan Negru a criticat dur Televiziunea Română pentru că a uitat complet de festivalurile naționale, în timp ce alocă fonduri pentru difuzarea SanRemo.

Dan Negru vorbește în termeni duri despre Televiziunea Română
Dan Negru vorbește în termeni duri despre Televiziunea Română

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, Televiziunea publică a făcut, recent, un anunț care i-a adus critici dure din partea lui Dan Negru. Mai precis, aceștia au anunțat că cea de-a 74-a ediție a Festivalului Sanremo va putea fi vizionată pe TVR1, în fiecare zi. Festivalul urmează să aibă loc în perioada dintre 6 și 10 februarie.

Pe pagina sa personală de Facebook, faimosul om de televiziune Dan Negru a avut o reacție dură față de acest anunț făcut de către Televiziunea publică. Pe acesta nu îl deranjează faptul că va fi difuzat SanRemo de către TVR, ci inabilitatea televiziunii de a organiza festivalurile naționale atât de faimoase.

Dan Negru aseamănă difuzarea SanRemo de către televiziunea publică cu o discuție despre funie în casa unui spânzurat. El chiar menționează festivaluri precum Cerbul și Mamaia, cândva atât de faimoase în țara noastră, acum „sunt ruine”.

Dan Negru vorbește despre Televiziunea publică

Faimosul realizator de televiziune a vorbit în termeni duri despre inabilitatea TVR de a festivalurile care, cândva, au adus atâta faimă artiștilor români.

„Televizunea publică difuzează SanRemo. E ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului! TVR n-a păstrat nimic din tradiția festivalurilor românești! Cerbul, Mamaia sunt ruine.

Italienii au SanRemo de 74 de ani!

Anul trecut RAI a vândut la SanRemo publicitate de 13 miloane de euro în timp ce TVR trăiește din mila partidelor politice. SanRemo e lider de audiență la RAI pe când TVR a fost a 14-a televiziune în topul TV românești anul trecut.

Teatrul Ariston unde se ține SanRemo are cam aceeași vârstă cu Teatrul de Vară din Mamaia. Al nostru nu mai există, e o ruină!

Italienii sunt lecția ca poți să trăiești mult fără să îmbătrânești.

S-o învățam și noi…”, scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net