Au sărit scântei la Insula Iubirii. Cristina i-a făcut reproșuri dure lui Bogdan

31 mai 2022 19:09   PrimeTime

„Insula Iubirii", sezonul șase, continuă, iar răsturnările de situație sunt la ordinea zilei. Cristina a decis să-i redea libertatea iubitului ei, văzând că este atras de una dintre ispite și a recunoscut că, la rândul ei, este interesată de Bogdan Ionescu. 

Cristina și Sebastian au venit în emisiunea Insula Iubirii destul de siguri pe relația lor și pe ce are să le ofere viitorul. Cuplul nu credea că va găsi în Thailanda ispite care să reprezinte o amenințare pentru cuplu și nici nu se gândea la despărțire. Odată ajunși în Thailanda și fiind expuși tentațiilor, dar și băuturilor alcoolice în exces, Cristina și Sebastian și-au schimbat radical părerea. 

Citește și: Ispita Oana Monea caută iubirea adevărată

Sebastian a început să fie atras de ispita Oana Monea, în timp ce Cristina a petrecut destul de mult timp alături de Bogdan Ionescu. Văzând imaginile prezentate de Radu Vâlcan, în ca iubitul ei se distra alături de ispită, Cristina a luat o decizie la care foarte puțini s-ar fi așteptat: s-a despărțit de Sebastian și a decis să îi redea libertatea! Întoarsă între colegi, pe insulă, Cristina le-a prezentat decizia și a avut cale liberă spre discuțiile personale și intime cu Bogdan! 

„Datorită discuțiilor avute cu voi am ajuns la o decizie foarte importantă pentur mine referitor la relația mea și mi-am dat seama că Sebastian nu este tot ceea ce-mi doresc eu. Dacă eu simt atracție față de Bogdan, de ce simt nevoia să continui o relație. Am avut de ales între prospețime și profunzime, am ales prospețimea. I-am dat libertatea. Sunt o femeie liberă, noi doi nu mai suntem într-o relație”, le-a spus Cristina colegilor. 

Vezi și: Două cupluri s-au destrămat la Insula Iubirii 

Cristina și Bogdan, schimb acid de replici 

Bogdan s-a bucurat de decizia Cristinei, însă atmosfera relaxată s-a stricat destul de repede. La petrecere, Bogdan a fost cel care a pus muzică tehno și a făcut spectacol. Atunci când a venit și rândul altora să aleagă muzica, Bogdan s-a retras în camera sa, nemulțumit de melodiile alese. Cristina l-a urmat și i-a cerut să-și justifice comportamentul. A urmat un schimb de replici acid, iar concurenta a conchis sec că ispita este o persoană dificil de înțeles. 

„Cred că te blochezi în detalii. Fii mai relaxat, te axezi pe detalii care nu-și au rostul. Poate și pe mine mă deranjează chestii. Pe tine te deranjează chestii mărunte. Ești dificil, Bogdan, chiar ești. Înveți și tu..dacă tu te simți bine, oamenii din jur se simt bine. Nu înțeleg. Am venit doar ca să văd ce faci și atât”, i-a spus Cristina ispitei.

Bogdan nu a înțeles motivul pentru care aceasta a susținut că s-a simțit afectată din cauza stării negative pe care el o avea. Ce începuse ca o seară plină de distracție, cu potențial de a purta discuții constructive, s-a încheiat în lacrimi pentru Cristina, proaspăt ieșită din relația cu Sebastian.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe