Mihai Gâdea, despre unul dintre cele mai mari regrete. Are legătură cu fiica sa

30 aprilie 2022 8:31   PrimeTime
Ultima actualizare:

Mihai Gâdea (45 de ani) este, probabil, cel mai cunoscut realizator de talk-show TV din România. Puține informații despre viața sa privată au ajuns în presă, Mihai preferând discreția. Totuși, fiecare persoană trăiește cu regrete.

În cea mai recentă ediție a podcastului „Altceva”, realizat în format online de cunoscutul jurnalist Adrian Artene, Mihai Gâdea a fost invitat să discute o serie de detalii mai personale. Mai puțin despre profesie sau subiectele zilei, așa cum suntem obișnuiți să îl vedem, mai mult despre pasiuni și familie.

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea nu mai pleacă la studii în Olanda. Cu ce se ocupă tânara

Aflat într-o ipostază rară, aceea de invitat, publicului fiindu-i mult mai familiar în rolul de gazdă, așa cum ne-a obișnuit de ani de zile la talk-show-ul „Sinteza zilei”, de la Antena 3, Mihai a discutat relaxat și deschis despre momentele sensibile din viața sa.

Una dintre cele mai mari frustrări ale mele este că nu am petrecut alături de ea (n.red: fiica sa) )atât de mult timp, pe cât aș fi vrut. La un moment dat mi-a și zis asta”, a dezvăluit Mihai Gâdea, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, referindu-se la fiica sa, Karina Maisha, în vârstă de 19 ani.

Carieră versus viață de familie

Bineînțeles, Mihai s-a referit la timpul redus pe care l-a avut și îl are la dispoziție, pentru viața de familie, el fiind foarte solicitat și implicat în activitatea profesională.

Mai important pentru mine, decât să fiu eroul ei, e să îi fiu un foarte bun prieten. Am primit un premiu foarte important la Londra și ea era prezentă. Am văzut cum i-au curs lacrimile și mi-a zis că înțelege de ce am lipsit atât de mult. Premiul acela nu putea să răscumpere timpul pierdut”, i-a povestit Mihai Gâdea lui Adrian Artene.

Citește și: Loredana Groza s-a dezlănțuit în emisiunea lui Mihai Gâdea: "Nu este manea, e un nou gen, noi l-am inventat"

Realizatorul TV a rememorat și un moment impresionant, o surpriză făcută de fiica sa, care l-a marcat. În urmă cu mai mulți ani, Maisha era într-o tabără, la New York, și l-a sunat să îi transmită ceva important. „S-a îndrăgostit. Și eu eram prima persoană pe care a sunat-o să îi spună”, a povestit, emoționat, Mihai.

Mihai este căsătorit cu Agatha Kundri, cei doi fiind părinții Karinei Maisha.

Revelația avută în copilărie

Despre copilăria sa, Mihai Gâdea a povestit că și-a dorit foarte mult o sanie. La un moment dat, tatăl său i-a spus „Dumnezeu ascultă. Dacă te rogi, te va asculta”. A făcut acest lucru și a doua zi, un prieten de familie i-a făcut cadou o sanie. Deși poate fi o coincidență, pentru copilul Mihai Gâdea a fost o revelație și un moment care l-a inspirat.

Citește și: Mihai Gâdea, experiența care l-a marcat pentru toată viața!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe