Fiica lui Mihai Gâdea nu mai pleacă la studii în Olanda. Cu ce se ocupă tânara

Ultima actualizare:

Karina Maisha Gâdea, fiica prezentatorului tv Mihai Gâdea, s-a răzgândit în privința plecării la studii în Olanda. Tânăra în vârstă de 19 ani, care a susținut examenul de Bacalaureat în vara anului trecut, nu a renunțat, însă, la ideea de a studia în străinătate.

karina jpg

De-a lungul vremii, fiind și foarte creativă, Karina și-a dezvoltat latura artistică. Fiica prezentatorului Mihai Gâdea are o voce superbă, dar și o înclinație către modă. Tânăra a moștenit talentul muzical de la bunici, dar și de la prezentatorul tv, și în urmă cu câțiva ani, Karina a lansat chiar câteva cover-uri ce au impresionat publicul. Așadar, chiar dacă cei din jurul ei au crezut că aceasta va studia muzica, tânăra și-a urmat cealaltă pasiune, și anume, moda.

Karina admisă la o prestigioasă instituție

Karina Gâdea a avut de trecut mai multe exemane, complexitatea acestora fiind ridicată, asfel că a fost acceptată la una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume, PoliModa. Tanara va studia în Italia, Florența, iar artista studiază la insituție creative art și se implică cât de mult poate pentru ca talentul său să fie apreciat.

Se pare că fiica prezentatorului nu a ales să facă o carieră în lumea muzicii, tocmai pentru că preferă să stea în afara reflectoarelor. Karina este o fire discretă, dar ambițioasă.

Mihai Gâdea este foarte mândru de fiica sa și o susține în tot ceea ce face.

”Anul acesta mi s-au întâmplat câteva lucruri bune. Karina, fiica mea, a terminat liceul, a intrat la o universitate extrem de prestigioasă, foarte tare. A fost o experiență care m-a marcat. Îți dai seama cum este când îți termină copilul liceul, pleacă la studii în afară, și nu pleacă oriunde...

Este genul acela de moment peste care nu ai cum să treci așa ușor. Încă stau și acum și, trăgând linie cu privire la acest subiect, am sentimentul că nici măcar nu am înțeles, cu adevărat, ce s-a întâmplat”, a povestit Mihai Gâdea la Antena3.

Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri, iar împreună au o fată de 17 ani, Karina Maisha. Soția realizatorului de emisiune este de profesie sociolog și este pasionată de sport.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net