VIDEO Senatoarea Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea lui Mihai Gâdea, după un schimb de replici cu acesta: "Vă opresc și microfonul"

simeon stalpnicul png
Diana Șoșoacă,senator al partidului AUR, a părăsit emisiunea moderată de Mihai Gâdea Sursă foto: Antena 3

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost din nou protagonista unui moment controversat. În urma unui schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea, în platoul emisiunii moderate de acesta, Diana Șoșoacă a decis să părăsească emisiunea fără să ofere vreo explicație.

Luni seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a avut loc o discuţie aprinsă între Diana Şoşoacă şi ceilalţi invitaţi, pe tema pandemiei. Printre invitați s-au numărat Diana Șoșoacă, senator AUR, Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu, Mirel Curea şi Mugur Ciuvică.

Diana Șoșoacă i-a întrerupt în mod repetat pe ceilalți invitați și a intervenit adresându-le diferite întrebări. Deranjat de atitudinea avută de Diana Șoșoacă,  Mihai Gâdea a avertizat că microfonul îi va fi oprit dacă nu îi respectă pe cei prezenți. 

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea...

Mihai Gâdea: Da, doamna senator

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt)

Mihai Gâdea: Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

După dialogul în care s-au schimbat replici acide, MIhai Gâdea a decis să ia o pauză de publicitate. Însă, după revenirea în emisie, Diana Șoșoacă nu a mai fost prezentă în platou, iar producătorul emisiunii a anunțat că senatoarea a decis să părăsească emisiunea.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg