VIDEO Senatoarea Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea lui Mihai Gâdea, după un schimb de replici cu acesta: "Vă opresc și microfonul"

Ultima actualizare:

    Diana Șoșoacă,senator al partidului AUR, a părăsit emisiunea moderată de Mihai Gâdea Sursă foto: Antena 3
Diana Șoșoacă,senator al partidului AUR, a părăsit emisiunea moderată de Mihai Gâdea Sursă foto: Antena 3

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost din nou protagonista unui moment controversat. În urma unui schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea, în platoul emisiunii moderate de acesta, Diana Șoșoacă a decis să părăsească emisiunea fără să ofere vreo explicație.

Luni seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a avut loc o discuţie aprinsă între Diana Şoşoacă şi ceilalţi invitaţi, pe tema pandemiei. Printre invitați s-au numărat Diana Șoșoacă, senator AUR, Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu, Mirel Curea şi Mugur Ciuvică.

Diana Șoșoacă i-a întrerupt în mod repetat pe ceilalți invitați și a intervenit adresându-le diferite întrebări. Deranjat de atitudinea avută de Diana Șoșoacă,  Mihai Gâdea a avertizat că microfonul îi va fi oprit dacă nu îi respectă pe cei prezenți. 

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea...

Mihai Gâdea: Da, doamna senator

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt)

Mihai Gâdea: Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

După dialogul în care s-au schimbat replici acide, MIhai Gâdea a decis să ia o pauză de publicitate. Însă, după revenirea în emisie, Diana Șoșoacă nu a mai fost prezentă în platou, iar producătorul emisiunii a anunțat că senatoarea a decis să părăsească emisiunea.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net