Mihai Gâdea, experiența care l-a marcat pentru toată viața!

Ultima actualizare:

Mihai Gâdea, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, a povestit lucruri uluitoare din viața sa. Nimeni nu se aștepta la asemenea povești. Iată ce a spus acesta.

Mihai Gâdea a făcut dezvăluiri uimitoare
Mihai Gâdea a făcut dezvăluiri uimitoare

Într-un filmuleț de prezentare a podcastului lui Adrian Artene ce va fi difuzat vineri, 29 aprilie, îl putea vedea pe Mihai Gâdea așa cum nu ne-am fi așteptat. Prezentatorul s-a deschis în fața publicului și a povestit întâmplări din viață.

Vezi video aici

O întâmplare tulburătoare l-a marcat pe acesta atunci când era adolescent și, în cadrul podcastului ''Altceva'', prezentatorul a povestit cu lux de amănunte ce a pățit într-o vacanță de vară.

Podcast. Captura Youtube
Podcast. Captura Youtube

Ca orice adolescent, atunci când a venit ''vacanță mare'', Mihai Gâdea visa să se distreze alături de prienteii lui cât de mult posibil, așa că a hotărât să-i ceară tatălui său bani pentru a pleca la mare.

Zis și făcut, doar că în schimbul banilor, tatăl său avea să-i propună o înțelegere. Mihai Gâdea trebuia să lucreze la o casă de copii timp de două săptămâni, apoi primea o sumă mai mare de bani decât ceea ce ceruse inițial.

Mă duc într-o zi la taică-miu și-i zic, «Tată, uite, vine vacanța, vreau să mă duc și eu la mare, sau nu mai știu unde voiam, cu prietenii… Am și eu nevoie de niște bani…» Dar nu i-am cerut mult, i-am cerut, așa, rezonabil, că nu eram noi o familie cu niște superposibilități, dar, mă rog… Și taică-miu îmi zice: «Da, uite, îți dau mai mult, îți dau atât!» Și el zice: «Uite cum facem, facem un deal, tu te duci și lucrezi două săptămâni la casa de copii cutare, după care te duci în vacanță și-ți dau banii ăștia». Îi zic, «Bă, tată, tare!» În sufletul meu era că fac o chestie OK, dar totuși mă ținea, că eram și eu cu vacanța, eram adolescent…”, dezvăluie Mihai Gâdea.

Povești din adolescența lui Gâdea

Citește și Cât de frumoasă este fiica lui Mihai Gâdea! Karina a luat BAC-ul cu brio şi va studia în străinătate. Vezi FOTO

Prezentatorul tv a continuat povestea cu câteva dezvăluiri șocante despre experiența de la casa de copii, ce recunoaște că l-a marcat. 

''Bun, cert este că m-am dus acolo. Abia ajunsese o tranșă de copii din Gara de Nord. Adi, atmosfera era așa: era un copil care, când vedea câte un geam, pentru că era în sevraj, nu mai avea aurolac sau cine știe cu ce se droga, intra cu capul în el. Erau copii care nu cred că aveau mai mult de 14 ani, în momentul în care vedeau un geam, intrau cu capul. 

Era o fetiță, Ana Maria, de vreo cinci anișori, abandonată în Gara de Nord, de etnie romă, adică era evidentă … Deci era o atmosferă, așa, ce să spun, pe fond era de iad. Spărgeau toate geamurile, unul urla, altul se dădea cu capul de pereți,'', povestește acesta.

Vizibil afectat, Mihai Gâdea continuă dezvăluirile și își aduce aminte de un dialog pe care l-a avut cu una dintre femeile care lucrau acolo.

''Bun, mă duc acolo, era Jasmine, doamna de care îți vorbeam, și o întreb ce aș putea să fac. Și mă întrebam, așa, ce face cu copilul ăla, sparge toate geamurile. Îmi zice: «O să se liniștească, stai liniștit. Trebuie să-l pansăm, dar o să se liniștească». Îmi zice, «Uite ce te rog, dacă poți să-i înveți engleză și să cânte la pian!» În capul meu a fost: Doamne ferește! Ăștia se dau cu capul de pereți, iar eu să-i învăț engleză și să cânte la pian!'' a adăugat acesta.

Experiența ce a urmat a fost impresionantă, iar amintirile încă îi trezesc sentimente puternice. 

''E incredibil, femeia aia avea o experiență fantastică. Eu, în momentul în care m-am așezat și am început să cânt, dintr-odată s-au strâns toți. I-am întrebat dacă nu vor și ei să cânte la pian. Sigur, nu a fost ușor. Apoi le-am zis, acum învățăm engleză, le-am zis, știți actori din Mfilme? Vreți să vorbiți ca ei?”, a fost una dintre experiențele acestuia.

Mihai Gâdea este un realizator de programe de televiziune din România, ce începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, asta după ce, în prealabil, a condus și postul Antena 2.

Citește și Cât de frumoasă este fiica lui Mihai Gâdea! Karina a luat BAC-ul cu brio şi va studia în străinătate. Vezi FOTO

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net