Dalida din Las Fierbinți, cu fiul cel mic la spital! «Plângeam și spuneam că sunt o mamă rea»

23 februarie 2022 21:27   PrimeTime

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută în special pentru rolul ei din serialul de comedie „Las Fierbinți”, a dezvăluit că recent a trecut printr-o sperietură zdravănă cu fiul ei cel mic. Iată mărturisirile „Dalidei”!

Ecaterina Ladin a fost invitată în platoul emisinii lui Cătălin Măruță, marți, 22 februarie, acolo unde a povestit despre un episod dificil prin care a trecut cu fiul său cel mic, în urmă cu doar câteva luni. 

Micuțul Petru a împlinit de curând un an și aduce zilnic zâmbete pe chipurile membrilor familiei, însă la 8 luni i-a speriat teribil pe aceștia. „Dalida” a dezvălit că în urmă cu câteva luni, băiețelul ei a ajuns de urgență la spital. Atunci, Petru și-a rupt piciorul, după ce a căzut din căruțul în care dormea. Ecaterina mai are un băiat mai mare, pe Marcu.

Ecaterina Ladin a ajuns la spital cu fiul ei cel mic, după ce acesta căzut din cărucior

Petru a împlinit 1 an, să fie sănătos. E bine, e foarte bine. Sunt împlinită, fericită, am 2 băieți frumoși, sănătoși și fericiți. A căzut din căruț și a avut piciorușul rupt. Din neatenția noastră, e greșeala mea și nu o mai fac“, a spus Ecaterina Ladin.

Actrița a recunoscut că totul s-a întâmplat din cauza faptului că a ales să nu îl mai lege pe cel mic, pentru că dormea și nu voia să-l deranjeze. Când a ridicat căruciorul pe câteva trepte, micuțul a căzut. Ulterior, Petru a ajuns de urgență la spital, cu piciorușul rupt.

Dormea și am zis că nu îl leg, pentru că doarme. Eram în Poiana Brașov și, când am ridicat căruciorul pe niște trepte, a căzut. Vai, dar cum plângea. Nu înțelegeam ce îl doare, ce s-a întâmplat. Când l-am luat în brațe, am văzut că un picioruș nu era ridicat. Avea 8 luni“, a mărturisit ea.

Băiețelul Ecaterinei Ladin a avut fractură de femur

În urma incidentului, băiețelul s-a ales cu fractură de femur. În prezent este bine, însă momentan nu a început să meargă în picioare, probabil și din cauza acestei probleme cu care s-a confruntat. Ecaterina Ladin a dezvăluit că i-a recunoscut medicului întâmplarea și că o perioadă a simțit un puternic sentiment de vinovăție.

Am mers la spital. Avea fractură de femur, a stat o lună în gips. Încă nu merge singur, doar ajutat. Dar e bine acum, e mic și sănătos. Mi-a fost greu să îi spun medicului, dar am recunoscut tot. Plângeam și îi spuneam că sunt o mamă rea. Așa că, mămicilor, legați copiii cu 10 hamuri“, a mai povestit actrița. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe