Ce băiat frumos are Toma Cuzin din "Las Fierbinţi". Nicodim îi calcă deja pe urme

Pe Toma Cuzin îl știe o țară întreagă. Celebrul actor originar din Sprâncenata, județul Olt,  este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români de teatru, film și televiziune, devenind cunoscut datorită personajului interpretat magistral în serialul „Las Fierbinți”. Firicel este personajul căruia îi dă viață din anul 2012, și se pare că celebritatea și talentul actorului au ajuns și la inima fiului său.

image

Toma Cuzin are un băiețel superb, cere a împlinit în noiembrie vârsta de 15 ani. Se numește Nicodim și a moștenit dragostea pentru artă, scenă de la tatăl său, care nu a mai stat pe gânduri și l-a îndrumat către o școală de tinere talente. Nicodim Toma a urmat cursurile Școlii Micile Vedete de la vârsta de opt ani, unde și-a însusit primele noțiuni de cinematografie. Datorită talentului său, Cuzin junior a fost distribuit în filmul regizat de Corneliu Porumboiu, “Comoara”, unde a jucat alături de tatăl său, Cuzin Toma. Pelicula a câștigat Premiul "Un Certain Talent", la Festivalul de Film de la Cannes 2015.

"E mult mai bine ca un copil să învețe îmtr-un cadru adecvat, de la profesioniști. Eu, spre exemplu, i-aș vinde trucuri, și nu am nevoie să-i vând trucuri și șmecherii. Am nevoie ca el să aibă o bază, să își descopere singur calitățile și abilitățile, și apoi să vină la mine să îl ghidez și să îl susțin într-o direcție unde crede că este imposibil. Pentru că noi părinții trebuie să facem asta, când el vine și zice "nu se poate", tu trebuie să-i spui "ba, se poate"”, a povestit Toma Cuzin într-un interviu pentru Școala de Film și Vedete.

Si nu doar Nicodim îi calca tatălui său pe urme. Și Meda, în vârstă de 14 ani este talentată. La doar șase ani, Meda a jucat într-un film de groază „Vânătorul de spirite” (2017), în regia lui Dragoş Buliga, alături de actori celebri precum Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

Cum s-a îndrăgostit Toma Cuzin de soția lui

Cristina și Toma Cuzin au împreună doi copii, iar în anul 2015, aceștia au jucat împreună cu fiul lor, Nicodim, în pelicula „Comoara”, regizată de Corneliu Porumboiu.

" Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, povestea actorul pentru Adevărul.

Toma a mai spus că datorită mamei Cristinei, care este profesoară de română, a învăţat bine gramatică, iar acest lucru l-a ajutat să intre la Facultatea de Sport.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu... La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă... Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a povestit Toma Cuzin.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net