Ce spune Adrian Minune despre relația dintre el și Florin Salam. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Are un suflet foarte bun”

7 iulie 2024 12:29   PrimeTime

Adrian Minune și Florin Salam sunt doi dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. Cei doi s-au înțeles foarte bine în trecut, având în vedere că sunt și înrudiți, Adrian Minune fiindu-i părinte spiritual lui Florin Salam la nunta cu Fănica, regretata lui soție. Invitat cu puțin timp în urmă în podcast-ul lui Bursucu, Adrian a ținut să spună care este, de fapt, relația dintre ei, mai ales că de multe ori s-a speculat că prietenia lor s-a terminat.

Adrian Minune, în vârstă de 49 de ani, și Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, nu și-au vorbit o perioadă bună de timp, iar asta a dus la zvonuri că prietenia dintre ei s-a terminat. Invitat în podcast-ul lui Bursucu, artistul a ținut să lămurească cum se înțelege, de fapt, cu Florin Salam.

„Eu iubesc felul în care cântă, pentru că și eu, la rândul meu, sunt client, pentru că nu pot la semafor să îl ascult pe Adrian Minune.

Se vede urât (…) Eu îl ascult pe Florin Salam, eu Adrian Minune și nu numai, și pe altcineva, iar ca și padre, eu sunt tatăl lui spiritual și să nu treacă nimeni prin ce a trecut Florin Salam și nu știm dacă găsim pe cineva care este atât de tare încât este Florin Salam de a trecut peste toate.

„Să nu treacă nimeni prin ce a trecut finul meu ...”

În sfârșit, și-a revenit, este cu Roxana mai peste tot și îmi pare că este lângă familia lui, lângă copiii lui, lângă Roxana lui (...)

Poate și eu am fost dezamăgit de el, și el de mine pentru că niciun om nu este perfect (…) Vorbesc cu drag de el. Are un suflet foarte bun. Să nu treacă nimeni prin ce a trecut finul meu, Florin Salam. Mi s-a părut normalitate să îi fiu alături, pentru că îi sunt naș”, a mărturisit Adrian Minune, în podcastul „Mișto by Bursucu”.

Mai multe