Ana-Maria Barnovschi se pregătește de nuntă! Câte rochii de mireasă va avea colega lui Bursucu? „Abia ce m-am dezmeticit după cununie”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ana-Maria Barnoschi s-a cununat, week-end-ul trecut în secret, iar acum se pregătește de nuntă. Colega lui Adrian Cristea ( alias Bursucu), de la Kanal D, a făcut câteva dezvăluiri despre nunta care va urma, în exclusivitate pentru Click!

Ana-Maria Barnoschi (32 de ani) frumoasa colegă a lui Bursucu de la „Roata Norocului”( Kanal D), s-a cununat civil, vineri 14 iunie, cu iubitul său, Vlad Bălău. Cei doi îndrăgostiți au mers la Starea Civilă, însoțiți doar de familiile lor și de prietenii foarte apropiați. Până și colegii de la Kanal D au lipsit de la eveniment, pentru că bruneta și-a dorit o ceremonie restrânsă.

La nuntă, însă, lucrurile vor sta cu totul altfel. Ana-Maria Barnoschi a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, și a făcut dezvăluiri la cald despre noul statut de femeie măritată.  

Click!: Ana-Maria, felicitări pentru cununie! Cum e viața de proaspătă soție? Ai avut emoții mari la cununie? S-a schimbat ceva în relația voastră?

Ana-Maria Barnoschi: Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase! Viața mea este la fel ca și până acum, nu s-a schimbat nimic, mai ales că au trecut doar câteva zile și încă nu am apucat să ne dezmeticim după week-end-ul care a trecut și care a fost plin de evenimente. M-am bucurat de eveniment și de toți oamenii care ne-au fost alături în acest moment fericit al nostru.

Click!: Ați făcut-o oarecum la secret cununia. La fel va fi și nunta? Ne poți spune data?

Ana-Maria Barnoschi: Nu a fost chiar un eveniment secret, am facut acest lucru public pe rețelele de socializare. La fel va fi și nunta, însă detaliile le voi oferi după eveniment.

Click!: Ai avut alături familia și prietenii la cununie. Unde au fost colegii de la Kanal D, Bursucu, de exemplu?

Ana-Maria Barnoschi: Da, am avut alături doar familia și prietenii foarte apropiați. A fost un eveniment restrâns. Evenimentul mult mai amplu și mai important în percepția mea va fi nunta propriu-zisă și acolo sunt invitați și colegii mei, implicit Bursucu. 

Ana-Maria Barnoschi: „Nu va fi o singură rochie de mireasă”

Click!: Ai pregătit rochia de mireasă, locația, alte detalii pentru nuntă? Vei fi tot așa de sexy și la nuntă, ca la cununie?

Ana-Maria Barnoschi: Rochia de mireasă încep să o pregătesc, de fapt să le pregătesc, pentru ca nu va fi una singură. Până acum, rochia de cununie a fost importantă. De la începutul anului și până acum m-am ocupat de tot ce înseamnă organizare, locație și alte detalii. 

Click!: Cu ce anume te-a cucerit soțul? Poți să ne dezvălui trei calități ale lui?

Ana-Maria Barnoschi: M-a cucerit cu felul lui de a fi. Este carismatic, jovial, sincer, educat, este intelegator si isi doreste foarte mult sa fim fericiti, sa avem o viata frumoasa impreuna.

„Luna de miere va fi într-un loc exotic”

Click!: Unde anume îți dorești să petreceți luna de miere?

Ana-Maria Barnoschi: Încă nu am stabilit exact locația unde vom petrece luna de miere, dar va fi probabil într-un loc exotic. Încă mă gândesc la acest aspect.

Click!: Cum este să-l ai coleg pe Bursucu? Cum vă înțelegeți pe platoul de filmare?

Ana-Maria Barnoschi: Este minunat, ne înțelegem foarte bine. După atâția ani de când lucrăm împreună, am ajuns să ne înțelegem din priviri. Suntem și foarte buni prieteni și ne susținem unul pe celălalt în emisie.

Click!: Cum te simți în familia Kanal D?

Ana-Maria Barnoschi: Exact așa cum ați spus, Kanal D este a doua mea familie. Sunt de 13 ani parte din această familie și mă simt foarte bine. De fiecare dată când merg la filmări, am acel sentiment de “acasă”. 

Colega lui Bursucu a fost cerută de soție în Santorini

În vara lui 2022, îndrăgita prezentatoare TV Ana-Maria Barnoschi, în vârstă de 32 de ani, a fost cerută de soție, în Grecia, insula Santorini, după o relație de un an și jumătate. 

A fost un moment neașteptat pentru vedetă, având în vedere că se certase cu iubitul ei cu o zi înainte. 

„Este o magie în aceste momente!”, a scris atunci Ana pe rețelele de socializare, la poza în care a arătat inelul de logodnă, iar partenerul ei îi sărută mâna. 

„Am fost cerută în Grecia, în Santorini. Nu mă așteptam deloc, mai ales că ne și ciondănisem înainte să plecăm în vacanță. Momentul a fost emoționant. Nu mi-am dorit să fie prea multă lume în jurul nostru când se întâmplă acest moment. 
Mi se pare că este un moment destul de intim și cumva este bucuria noastră. Atâta timp cât ne-am simți priviți, poate nu ne-am da voie să simțim la fel cum am făcut-o noi fiind singuri”, a spus Ana-Maria, la Kanal D. 

Partenera lui Bursucu de la „Roata Norocului” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Bălău de trei ani și jumătate. Tânărul este originar din Mangalia și are un business în Vama Veche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Natalia Mateut
banner Adrian Nartea
Banner Bursucu
banner Ileana Badiu
Banner Iulia Sabbagh
Banner Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net