Ce spune Anca Țurcașiu despre boala de care suferă: „Nu există remediu”. Ce aliment nu consumă de 30 de ani

29 septembrie 2024 8:45   PrimeTime
Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu, în vârstă de 54 de ani, a vorbit în urmă cu ceva timp, în cadrul podcast-ului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”, cu dr. Adina Alberts, despre de sănătate pe care le înfruntă de a intrat la menopauză. Artista a descoperit că suferă de o boală autoimună.

Anca Țurcașiu s-a confruntat, după ce a intrat la menopauză, cu o inflamație articulară. A mers la medic pentru a afla ce problemă are și a fost diagnosticată cu o boală autoimună. În cadrul podcast-ului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”, artista a vorbit despre această boală.

„După ce am intrat la menopauză, am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, deci ceva cumplit. Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, în podcast-ul „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială”

De asemenea, artista a mărturisit că nu mai mănâncă carne de la 20 de ani și că nu i-a plăcut niciodată acest aliment. „Eu nu am fost carnivoră de când mă știu. Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine. Când am plecat de acasă, la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, natural”.

Anca Țurcașiu ne dezvăluia cu ceva timp în urmă că nu mai consumă, de când a aflat de boala autoimună de care suferă, nici apă din comerț. „Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”, ne spunea artista în urmă cu ceva vreme.

Mai multe