„Trei luni… e tot ce am de petrecut cu bebelușii mei” Coșmarul unei mame, după ce s-a dus la medic pentru o durere de umăr

Erika Diarte-Car, în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a mers la medic din cauza unei dureri de umăr. Ea simțea această problemă de ceva timp și a decis să ceară sfatul unui specialist. Cu toate acestea, cu o zi înainte de Ziua Mamei, ceea ce a descoperit a fost complet neașteptat pentru femeie. Vizita la medic i-a dat complet peste cap viața. 

A mers la medic pentru o durere la umăr, dar a primit o veste șocantă / foto: Shutterstock
A mers la medic pentru o durere la umăr, dar a primit o veste șocantă / foto: Shutterstock

Erika Diarte-Carr, mamă a doi copii, în vârstă de 33 de ani, a mers în anul 2022, cu doar o zi înainte de Ziua Mamei, la medic pentru dureri la umăr. A primit apoi un diagnostic șocant. Mai exact, medicul i-a spus că a dezvoltat o formă extrem de agresivă de carcinom pulmonar. Femeia a sperat că analgezicele sau un alt tratament îi vor lua durerea, însă viața ei a fost complet dată peste cap.

„Doar trei luni pentru a profita

Femeia a început un tratament pentru a-și vindeca cancerul periculos. Acesta a inclus mai multe intervenții chirurgicale. De asemenea, a fost supusă unor biopsii, radiații și chimioterapie dureroasă. Cu toate acestea, în luna septembrie a acestui an, după ce a consultat un medic pentru dureri de umăr, femeia a decis să întrerupă tratamentul. Și-a dat seama că acesta nu mai era eficient și apoi a primit vestea teribilă.

Medicii i-au spus că mai are de trăit doar trei luni. „Trei luni… e tot ce am de petrecut cu bebelușii mei și cu cei dragi. Doar trei luni pentru a profita cât mai bine de timpul care mi-a mai rămas”, a spus femeia, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Femeia a ajuns să se îngrașe rapid, luând cu 20 kg mai mult decât înainte în doar două săptămâni. Ea s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate, precum hipertensiune arterială și deteriorarea oaselor. Acum, la aproape trei ani de la diagnosticare, se pregătește pentru propria înmormântare.

Erika Diarte-Carr a creat acum o pagină GoFundMe cu un obiectiv de 5.000 de dolari pentru a-și planifica înmormântarea și pentru a petrece mai mult timp cu familia ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ferma dacilor jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
image
actualitate.net
image
actualitate.net