Rochia care nu a lăsat nimic imaginaţiei, la Premiile Oscar. Cele mai spectaculoase ţinute de la ceremonie

27 martie 2022 23:00   PrimeTime
Ultima actualizare:

Vedetele au făcut paradă de ţinute elegante la gala Premiilor Oscar 2022, care a avut loc duminică noaptea, la Los Angeles. Fiecare star a sperat că alegerea vestimentară făcută va fi cea care va capta toată atenţia la ceremonie. Surpriza serii a fost apariţia solistei Chloe Bailey, jumătate a duo-ului Chloe x Halle, care a purtat o rochie care nu a lăsat prea multe imaginaţiei. 

Chloe Bailey a făcut publicul să îşi ţină respiraţia, la gala Premiilor Oscar, de la Los Angeles. Vedeta de 23 de ani a purtat cea mai îndrăzneaţă ţinută de la ceremonie, o rochie mov, cu o crăpătură care cobora de sub sân, pe picior şi care ar fi putut să ducă oricând la un incident pe covorul roşu. Din fericire, Chloe a avut probabil ajutor din partea unor benzi adezive bine plasate, aşa că nu a arătat mai mult decât ar fi dorit. Ba chiar, ea a avut şi inspiraţia să îşi acopere zona părţilor intime cu o mână, pentru a nu lăsa prea mult la vedere. 

Şi sora ei, Halle, a avut o rochie esxtrem de sexy, cu abdomenul gol şi cu o crăpătură mai cuminte pe picior, bleu. Nu au fost singurele care au ales crăpăturile pe picior, însă. 

Rochiile care au făcut furori pe covorul roşu

Lily James a avut şi ea o ţinută extrem de îndrăzneaţă, roz pal, cu o crăpătură foarte ridicată pe picior şi un decolteu generos. Iar Renate Reisne, actriţa pricipală din pelicula norvergiană "The Worst Person in the World", a purtat o ţinută cu pantalon din dantelă, care i-a lăsat la vedere picioarele.

Ariana DeBose, din "West Side Story", a optat pentru un costum îndrăzneţ, cu pantalon şi bustieră cu un decolteu adânc şi o capă, care i-a dat in aer elegant. Kristen Dunst, din "The Power of the Dog", a ales şi ea tot culoarea roşie pentru rochia ei, dar a preferat să poarte o rochie diafană. 

În schimb, actriţa Lupita Nyong'o a purtat o rochie aurie, cu insertii roz pal, care arătau ca nişte flori, şi cu spatele gol. Jessica Chastain, nominalizată pentru rolul din "The Eyes of Tammy Faye", a ales o rochie extrem de elegantă, cu partea de sus roz-aurie, iar partea de jos, în culoarea lavandei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Mai multe