Chris Rock a rupt tăcerea despre palma primită de la Will Smith, în cel mai nou show de pe Netflix

5 martie 2023 13:55   PrimeTime
Ultima actualizare:

Comediantul Chris Rock a rupt tăcerea şi a vorbit pe larg despre momentul în care a fost pălmuit de Will Smith în timpul galei premiilor Oscar. A trecut aproape un an de atunci, dar abia acum a deschis subiectul şi spus exact ce crede!

Rock, în vârstă de 58 de ani, a vorbit pe larg despre incidentul de la Premiile Academiei din 2022 în timpul unei emisiuni speciale de comedie live de la Netflix, conform BBC. 

„Știți cum se spune: <<cuvintele dor>>", a spus Rock. „Oricine spune că vorbele dor nu a fost niciodată lovit în față", a mai adăugat starul.

În ceea ce îl priveşte pe Will Smith, acesta a declarat că furia acumulată a dus la acțiunile sale.

Confruntarea a devenit un paratrăsnet cultural pentru discuții despre apetitul Americii pentru violența ocazională, deoarece lui Will Smith i s-a permis să rămână la ceremonie și apoi a acceptat primul său Oscar pentru cel mai bun actor. Chirs Rock, în schimb a fost lăudat pentru că și-a păstrat calmul în urma incidentului.

Chris Rock, un nou show pe Netflix: „Voi încerca să fac spectacolul fără să jignesc pe nimeni"

Într-un spectacol din noul său turneu mondial  „Chris Rock: Selective Outrage", comediantul a abordat o gamă largă de subiecte, făcând aluzii şi la momentul de la Oscaruri.

 „Voi încerca să fac spectacolul fără să jignesc pe nimeni", a declarat Rock, făcând un semn de întrebare cu privire la altercația cu Smith. „Pentru că nu știi niciodată cine ar putea fi declanșat", a adăugat acesta.

Mai târziu, el a adăugat că America „este atât de distrusă în acest moment, încât dacă rușii ar veni aici chiar acum, jumătate din țară ar spune <<hai să-i ascultăm>>."

Dar a păstrat ce e mai bun pentru final și a folosit ultimele momente ale spectacolului pentru a aborda incidentul cu Will Smith.

 „Oamenii se întreabă: <<A durut?>>. Încă doare! " „Am încasat acea lovitură ca (Manny) Pacquiao", s-a a spus Rock în aplauzele mulțimii.

El a respins persoanele care îl descriu pe el și pe Smith ca fiind luptători, spunând:  „În primul rând, ştiu că nu poţi să-ţi dai seama uitându-te la televizor, dar Will Smith este semnificativ mai mare decât mine. Nu avem aceeaşi dimensiune. Will Smith face filme fără cămaşă pe el. Nu m-ai văzut niciodată făcând un film fără tricou. Sunt într-un film în care mă operează pe inimă deschisă, port un pulover”.

„Will Smith l-a jucat pe Muhammad Ali într-un film. Crezi că am dat o audiţie pentru acel rol? El l-a jucat pe Muhammad Ali, eu am jucat Pookie în New Jack City”, conform The Guardian. 

Făcând aluzie la titlul emisiunii, Rock a spus că el crede că Smith practică „indignarea selectivă" și că palma a avut mai mult de-a face cu problemele de relație dintre Smith și soția sa, Jada, decât cu gluma lui de la Oscar.

Cuplul a fost sincer cu privire la suișurile și coborâșurile relației lor și chiar a abordat în mod public luptele lor în emisiunea lui Jada pe Facebook Watch, Red Table Talk, referitor la relţia pe care a avut-o cu cu rapperul August Alsina în timp ce era căsătorită cu Smith

 „Cu toții am fost înșelați, toată lumea de aici a fost înșelată, niciunul dintre noi nu a fost vreodată intervievat la televizor de persoana care ne-a înșelat", a glumit Rock. „ Ea l-a rănit mult mai mult decât m-a rănit el pe mine", a mai spus Chris Rock.

Mai multe