#Vocea Romaniei

Concurenta de la Vocea României cu o poveste impresionantă de viață care bate orice film. Decizia neașteptată luată de jurații emisiunii de la Pro TV

5 octombrie 2024 7:06   PrimeTime
Ultima actualizare:

Nahomy Perez are o voce superbă, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun la "Vocea României". Cu toate acestea, antrenorii i-au cerut să cânte o piesă în limba ei natală, în spaniolă, melodie care i s-ar fi potrivit mult mai bine. Nahomy Perez a avut o viață grea, a fost nevoită să fugă din țara natală, alături de soțul ei, și să se refugieze în România. 

Nahomy a cântat în limba natală 

Viața nu a fost deloc blândă cu Nahomy. După o situație nefericită, a fost nevoită să fugă din țara natală, alături de soțul ei, și să se refugieze în România. Muzica este marea ei pasiune. Deși nu a reușită să întoarcă niciun scaun, antrenorii s-au bucurat să o audă cântând îl limba natală, melodia interpretată în spaniolă i s-a potrivit mult mai bine.

Theo Rose: „Vrei să știi de ce nu ne-am întors, ca să pleci cu lucrurile clarificate de aici. Ai un timbru vocal foarte frumos, ce ne-a făcut să nu ne întoarcem e că ai cântat mai repede decât tempo-ul piesei și a părut pe alocuri că îți e greu să ajungi la anumite note.”

Despre Nahomy Perez

Nahomy este o refugiată cubaneză în România și locuiește aici de mai bine de un an. A avut o copilărie foarte fericită, o familie foarte unită, și încă o are. A studiat baletul când era copil, precum și dansul spaniol. A renunțat dans pentru a da un examen de admitere la Conservatorul de Muzică și a avut norocul să fie selectată. Abilitățile ei de dans au dispărut imediat ce a început să intre în lumea muzicii.

A fost întotdeauna pasionată de muzică și artă în toate formele sale. Îi place să asculte muzică, să se uite la filme și seriale, să citească o carte bună și să privească un tablou frumos. De asemenea, iubește machiajul și moda.

Nahomy Perez a ajuns în România cu soțul 

Îi place să gătească și să facă deserturi, chiar dacă nu le face foarte des. Iubește tatuajele și și-ar dori să-și facă mai multe în viitor. A venit în România cu soțul ei și sunt foarte bucuroși că țara noastră a fost suficient de bună să-i primească și vor fi întotdeauna recunoscători pentru asta. A fost o călătorie grea, dar de la început consideră că au fost foarte norocoși să găsească oameni minunați care i-au ajutat și i-au ghidat.

Mai multe