#Insula iubirii

Cornel de la „Insula iubirii”, atac la adresa lui Speak și Florin Ristei: „ Ziua stau și freacă menta”

23 septembrie 2024 10:06   PrimeTime

Cornel, controversatul concurent de la Insula Iubirii i-a atacat pe Speak și Florin Ristei, după ce aceștia l-au ironizat în repetate rânduri. În cadrul emisiunii găzduite de Shelly pe Youtube, el a răspuns mai multor întrebări adresate de Iustina, sub presiunea detectorului de minciuni.

Cornel: „Ziua stau și freacă menta”

Cornel a fost unul dintre concurenții care i-au ținut pe fanii emisiunii „Insula Iubirii” lipiți de micile ecrane și totodată a stârnit mari controverse în rândul vedetelor. Acesta a fost criticat în repetate rânduri de către Speak și Florin Ristei, lucru care l-a deranjat teribil pe iubitul Iustinei. Întrebat dacă cei doi i se par amuzanți, Cornel a venit imediat cu un răspuns hotărât.

Iustina: „Ți se par amuzanți Speak și Ristei?”

Cornel: „Deloc, nu! Frate, dacă era cineva acolo cu adevărat haz, puteau să facă minuni. Dar ei au făcut practic 10% din ce puteau face, nici atât. Cu atâta material care aveau și atâtea chestii care aveau...Să se pregătească bine înainte de asta. Ziua stau și freacă menta prin oraș și după aia...nu se face așa...”, a spus Cornel în emisiunea prezentată de Shelly pe Youtube.

Se pare că iubitul Iustinei a spus adevărul în ceea ce privește părerea sa despre Speak și Florin Ristei, lucru care l-a dovedit chiar detectorul de minciuni.

A înșelat-o vreodată pe Iustina? 

Printre multe alte întrebări pe care i le-a adresat partenera sa, Cornel a răspuns la una capcană. Se pare că Iustina și-a dorit să afle dacă acesta a înșelat-o vreodată. Ei bine, răspunsul lui a fost sincer, menționând că a avut un moment de rătăcire și a vorbit cu anumite foste la telefon, însă nu ia în calcul acest lucru ca fiind o infidelitate.

„Eu am vorbit cu niște foste la telefon și despre asta este vorba. Pentru ea aia era înșelat. Dar s-a întâmplat doar la telefon, nimic altceva. Cam după șase luni. Am avut un moment de slăbiciune. Înainte vorbeam cu multe femei. Eram odată singur și voiam să văd ce face fosta. I-am dat mesaj și am vorbit, nimic altceva”, a spus Cornel.

Mai multe