Ce avere are, de fapt, Cornel Luchian de la Insula Iubirii? Din ce bani și-a făcut Iustina toate operațiile estetice: „200.000 de euro...”

#Insula iubirii

Sezonul cu numărul 8 al show-ului „Insula Iubirii” a isterizat întreaga țară. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură aproape seară de seară pentru a urmări parcursul cuplurilor care s-au aruncat în competiție pentru a-și testa dragostea. Unul dintre cele mai delicioase cupluri a fost cel format din Iustina Loghin (26 de ani) și Cornel Luchian (38 de ani). Relația lor a fost una dintre cele mai controversate, dar în final cei doi au plecat de mână acasă, așteptând împreună un copilaș.

Ce avere are, de fapt, Cornel Luchian de la Insula Iubirii?
Ce avere are, de fapt, Cornel Luchian de la Insula Iubirii?

Ce avere are, de fapt, Cornel Luchian de la Insula Iubirii?

De-a lungul emisiunii Iustina și-a dat drumul la gură, mai mult decât și-ar fi dorit Cornel. Iustina a povestit despre problemele pe care Cornel le-ar fi avut cu ANAF-ul, într-o discuție cu ispita Teo. Totodată l-a dat de gol și a spus și ce plan ar fi avut Cornel pentru a scăpa de problemele cu statul.

Oamenii nu ştiu că el nu are atât de mulţi bani cum pare. Eu ştiu cel mai bine. El are oricum niște probleme cu statul şi el voia, când ne întoarcem acasă, să mă pună pe mine administrator şi el să nu mai apară pe firmă”, a spus Iustina în timpul unei discuţii cu Teo.

Problele însă, par a fi mult mai adânci. Ada Sarmiza, fosta soție a lui Cornel alături de care are patru copii a făcut mărturisiri șocante despre ce făcea bărbatul cu banii firmei pe care o deținea cu ea. Femeia îl acuză că ar fi cheltuit 200.000 de euro din firmă pe concedii și pe operațiile estetice ale Iustinei. Chiar Iustina a mărturisit că bărbatul ar fi investit în ea 10.000 de euro pentru intervenții estetice precum implanturile mamare sau rinoplastia. Totodată, tânăra spune că până și inelul de logodnă pe care i l-a oferit se ridică la 4.000 de euro, în timp ce lănțișorul pe care i l-a dăruit costă 4.000 de lei. Cornel însă a ajuns să piardă firma pe care o avea cu fosta soție. Cei doi au deținut societatea Edil LC Arte Buzz SRL, care avea ca obiect de activitate „lucrări de pardosire și placare a pereților.” Asociat majoritar era Ada, în timp ce Cornel era administrator. Firma a tot crescut de la un an la altul, ajungând să aibă în conturi 300.000 de euro. Ulterior, banii au dispărut din conturi, în 2023 firme a cerut insolvența, iar la începutul acestui an a intrat în faliment. ANAF i-a acuzat pe cei doi foști soți că au folosit banii în interes personal, iar judecătorii au decis să plătească către stat aproape 300.000 de lei.

Era căsătorit cu mine când i-a dat inelul. A fost soț în adevăratul sens până pe 4 februarie 2023. Eu i-am dat un tort cu cifra 12 pe 6 martie, ziua noastră de nuntă, și el foaia de divorț. Am rămas să cresc singură patru copii, unul cu dizabilități, și cu munca. În timp ce din banii firmei au dispărut aproape 200.000 de euro pe concedii și operații. Acum am proprire și plătesc lună de lună. Am pierdut tot ce aveam. Ei erau amanți de mult și a mai avut și altele pentru că nu mai sunt frumoasă.”, a spus fosta soție a lui Cornel.

În prezent, Cornel este patronul unei firme de construcții pe care a deschis-o în urmă cu câțiva ani și care îi aduce și în prezent un profit impresionant. Dacă în 2018 firma avea în conturi 175.644 de lei și un singur angajat, în prezent în conturi se găsesc aproape 2 milioane de lei, iar Cornel are în subordine 6 angajați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net