Cristina Rotaru, adevărul despre relația cu ispita Eric. Mai au cei doi vreo legătură?

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Cristina Rotaru de la Insula Iubirii rupe tăcerea și clarifică situația cu ispita Eric, cu care și-a permis să-și dea frâu liber sentimentelor în Thailanda. Apropierea dintre ei a survenit în urma suferinței pe care fostul soț, Andrei Rotaru, i-a pricinuit-o. 

Cristina și Eric / foto: Colaj Click!
Cristina și Eric / foto: Colaj Click!

În urma participării sale la Insula Iubirii, Cristina a făcut schimbări radicale în viața sa. A renunțat la mariajul de 10 ani și a decis să facă terapie pentru a depăși traumele suferite. 

„Mama mea nu este de acord cu deciziile mele”

După terminarea filmărilor pentru Insula Iubirii, bruneta a decis să facă o serie de dezvăluiri. În ziua Finalei emisiunii de la Insula Iubirii, Cristina a dorit să explice reacțiile mamei sale în urma comportamentului fostului ginere. Tanța Blonda, așa cum e cunoscută în social media, l-a pus la zid pe fostul ginere din cauza suferinței pe care i-a produs-o fiicei sale. 

„Mama mea nu este de acord cu deciziile mele, mama mea este un om rănit, mama mea suferă dublu decât mine, vă pot spune cu mâna pe inimă”, a explicat concurenta de la Insula Iubirii, la Antena 1. 

Cristina a rupt orice legătură cu Eric 

Aceasta a dorit să menționeze și faptul că între ea și ispita Eric nu mai există nimic. Deși au existat anumite apropieri între ei, Cristina nu și-a dorit să aibă o relație cu Eric după terminarea emisiunii. 

„Nu mai sunt cu Eric. De ce nu mai sunt cu Eric? O să înțelegeți pe parcurs, pentru că nu mi-am dorit o relație în afară, nu mi-aș fi făcut o relație cu altcineva în exterior. Eu eram un om căsătorit și nu am căutat răzbunare”, a răspuns când a fost întrebată despre legătura cu ispita. 

„Omul ăla m-a trădat, în cel mai cumplit mod posibil”

Cristina a mărturisit faptul că traumele produse de fostul partener de viață au fost atât de adânci încât a cerut ajutorul terapeutului după ce s-au încheiat filmările. 

„Voi ați văzut anumite secvențe pe care eu nu le-am văzut în trecut, omul ăla m-a trădat, în cel mai cumplit mod posibil. De atunci au trecut 5 luni. Au fost promisiuni, jurăminte, terapie, ca să ajung să dau o șansă acelui om pentru că ați văzut că mai umblam cu el, ca să fiu în preajma lui.

Am conștientizat anumite lucruri, am pus în balanță ce am trăit un deceniu lângă el. (…) mi-am călcat pe principii, am făcut lucruri de care nu sunt neapărat mândră, nu pentru că mă simt vinovată, dar nu mă regăsesc în comportamentul pe care l-am arătat la Insulă neapărat”, a mai spus Cristina, într-un live pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net