Cum a fost Alex Velea ajutat de Măruță când se zvonea că ar fi lăsat o fată însărcinată

2 aprilie 2022 13:43   PrimeTime
Ultima actualizare:

Deși acum nu mai sunt deloc în relații bune, a existat o perioadă când Alex Velea și Cătălin Măruță chiar se considerau prieteni apropiați. Învitat în cadrul unui podcast, cântărețul și-a amintit de episodul din urmă cu ceva ani, când a fost acuzat de o tânără că a lăsat-o însăcinată. Iată ce a povestit Velea!

Alex Velea a vorbit în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, despre scandalul mediatic în care a fost implicat în anul 2012. Cântărețul era acuzat atunci de o tânără că ar fi lăsat-o însăcinată, ea explicând că ar fi întreținut relații sexuale cu acesta într-o cameră de hotel. Tânăra susținea la vremea respectivă că l-a cunoscut pe Alex Velea la un concert în Timișoara, după care artistul ar fi sedus-o.

Alex Velea, acuzat în urmă cu ceva ani că ar fi lăsat o tânără însărcinată

Amintindu-și de episodul respectiv, Alex Velea a mărturisit că este recunoscător că doi prezentatori TV, Cabral și Măruță, i-au luat partea la vremea respectivă, deși au fost nevoiți să prezinte subiectul în emisiunile lor.

 „Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Nu mai știu dacă erau atunci „Poveștiri de noapte”, iar Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta.

El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic.”, a dezvăluit Velea.

De asemenea, și Măruță a fost de partea lui și a făcut-o chiar pe tânăra respectivă să recunoască, în emisiunea sa, că totul a fost o minciună. Velea susține și acum că aceasta ar fi avut probleme mintale. În cele din urmă, întreaga situație a fost rezolvată, chiar cu mama tinerei. 

Citește și: Alex Velea lămureşte scandalul cu Măruță: "M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea". Ce decizie a luat solistul

Alex Velea: „Măruță mi-a ținut partea”

  „Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună.

Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina... Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată.

Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine. Ăsta a fost primul scandal mediatic din care am făcut parte și în care s-a abuzat așa un pic de imaginea mea și de nervii alor mei.”, a adăugat cântărețul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Mai multe