Cum a întâlnit-o Flick – Domnul Rimă pe soția sa, Denisa Fîlcea: „E o poveste foarte lungă, interesantă”

26 septembrie 2024 13:28   PrimeTime

Flick - Domnul Rimă, pe numele său din buletin Andrei Sebastian Filcea, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu aleasa inimii sale, Denisa, de câțiva ani. Cei doi au devenit și părinții unei superbe fetițe, Eva Maria, în urmă cu doi ani și și-au întemeiat o familie minunată. Recent, invitat în podcast-ul lui Bursucu, Flick a vorbit despre începuturile relației cu partenera sa de viață. Cum s-au cunoscut cei doi?

Pe Flick îl știe toată lumea, dar și ea a devenit cunoscută datorită Domnului Rimă. El și Denisa Filcea, fostă Hodișan, trăiesc o adevărată poveste de dragoste, dar una destul de discretă. Invitat recent în cadrul podcast-ului „Un podcast misto”, moderat de Bursucu, Flick a vorbit despre cum s-au cunoscut, de fapt, el și partenera sa de viață.

„Este o poveste foarte lungă. Nu foarte lungă, dar interesantă. Pe scurt, eram acum 4 ani, în aprilie 2020, abia începuse pandemia și mi-am cunoscut soția. Mi-a scris pe Instagram, pentru că avea un business la Oradea, o școală de dezvoltare personală pentru copii, și a scris la Radio ZU pentru că voia reclamă locolă pe radio, în Oradea. Discutând cu cineva de la marketing, dându-i planuri tarifare și nu știu ce, ea și-a făcut niște calcule și și-a dat seama, că ei i-au recomandat să lucreze mai bine cu un influencer, și a ajuns să îmi scrie mie.

Știa că sunt la Radio ZU, nu mă urmărea, nu era vreo fană. Mi-a scris, eu i-am răspuns. Mesajul, eu nu o urmăream, ea nu mă urmărea, intră la «others» pe Instagram și am văzut mai târziu, peste câteva zile. Am văzut mesajul ei, nu ascund faptul că am văzut poza, am văzut că este o femeie frumoasă și o oportunitate de business în același timp.

„Femeia se îndrăgostește de ce aude, bărbatul de ce vede”

Am început să vorbim, era pandemie repet. Mi-a povestit ce face și mi s-a părut foarte tare pentru o fată de 20 și ceva de ani și să fie independentă financiar. Am mai discutat cu ea, am vrut să o mai ajut, să spun așa. Până la urmă am început să vorbim la telefon, pe urmă videocall. Eu am simțit de atunci că e ceva, pentru că mai aveam timp să pierdem timp. Vorbeam cu ea la telefon și știi că la 4 ore se închide apelul, închide rețeaua, o sunam din nou. Vorbeam foarte mult, dar amândoi am recunoscut că am amânat momentul, simțeam că e o conexiune, dar am amânat de frică că nu arătăm ca în poze. Mai mult mie, că poate ea m-a mai văzut.

Aveam niște emoții. Femeia se îndrăgostește de ce aude, bărbatul de ce vede” a povestit Flick, în cadrul podcast-ului „Un podcast mișto” cu Bursucu.

Ulterior, a mărturisit că au peterecut foarte mult timp vorbind prin videocall, urmăreau filme împreună și făcau totul împreună, mărturisind că pandemia i-a ajutat foarte mult. În cele din urmă, cei doi au ajuns să se întâlnească și să poarte o discuție și față în față.

Ce a spus despre prietenia cu Bendeac, Speak și Morar

Apoi, Domnul Rimă a vorbit și despre prietenia pe care a avut-o cu Mihai Bendeasc, Speak și Mihai Morar, precizând că soția sa, Denisa Filcea, deși s-a speculat că a fost motivul pentru care aceștia nu au mai ținut legătura, nu i-a spus și nu i-a reproșat niciodată nimic atunci când a fost vorba despre prieteni.

Nu eu sunt ăla care a rupt relațiile de prietenie. Eu sunt ăla care a fost blocat. Telefonul meu este deschis, dacă mă sună cineva acum eu răspund (...) Eu nu aș spune, pentru niciunul dintre oamenii ăștia, că relația s-a rupt. Una este să se rupă, alta este să se răcească. Eu cu toți prietenii mei, cu unii mai mult, cu alții mai puțin, spre deloc, în anii ăștia m-am mai întâlnit la evenimente, la mall. Cu toți am dat mâna, cu toți m-am salutat.

M-am întâlnit cu Speak acum o lună la mall, nici o lună. S-a jucat puțin cu Eva. M-am văzut cu Popescu la mall, cu Bendeac am vorbit acum o lună. Din partea mea, eu nu aș spune că s-au rupt (relațiile de prietenie n.r), s-au răcit”, a mai spus Flick.

Mai multe